Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cupyk

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cupyk

  1. Adică, gen ajungi la locul de descărcărcare si nu mai ai timp sa descarci. Faci ''o perioada de repaus zilnic'' si in loc sa îti începi programul normal, scoti cardul din tahograf, mergi bagi la rampă, faci descărcarea, si după ce iesi pe poartă bagi cardul si îti începi programul de lucru. Pe treabă asta cel putin unul din băieti si a luat 1600€ in elvetia luna trecută, si patronul ia zis "nu stiu ce sa zic, vedem".
  2. Ok, o sa tin cont de asta. Am postat toate astea cu speranta ca nici un coleg sa nu treacă pe la acesti jepcari, in conditiile in care am si sotia însărcinată, deci chiar nu aveam nevoie de o gaură în bugetul familial.
  3. Salut, colegule stai acasă. Am plecat pe 19-09-2016 si mam întors pe 30-09-2016, una îti zice la telefon, si cand ajungi acolo, se schimba foaia total. Stai pe out la descărcări, repausurile saptaminale de 45 cucu, amenzile ti le plătești. Sunt 4 capuri in toată firma, toti au amenzi de platit, cel mai mult un coleg din brasov pe nume liviu,6000€, colegul cu care am facut eu are 2 amenzi inventate de 280 de euro fiecare + o taxa la podul europa, scăzute la salariul actual. Patronul e un tâmpit, merge cu magnetul pe un man cu schimbător, am facut o cursa cu el la napoli, el nu merge pe out, dar soferi da. Casa îti zice 50€,si cand ajungi 100€. cand i am zis ca nu fac out la descărcări,ca nu asa nea fost vorba, sa schimbat total, si apoi am zis ca nu rămân, fiindcă constantin(un alt coleg moldovean) isi luase pe 20-09-2016 o amenda pe cartelă de 1600€ in elvetia. Daca vrei lasă un numar de telefon si te sun.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.