Jump to content

alin75

Members
 • Posts

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

alin75 last won the day on July 27 2017

alin75 had the most liked content!

About alin75

 • Birthday 05/29/1975

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Gorj

Recent Profile Visitors

1,248 profile views

alin75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Salut colegi! Am avut ocazia la o încărcare sa discut cu un coleg aflat pe flota de Germania, care prezenta totul destul de ok, deci alte păreri sunt bine venite! Multumesc!
 2. Va salut! Azi am pățit următoarea situație: primesc noua comanda, ajung la încărcare, unde mi se comunica sa decuplez remorcă în rampa si sa ma pun pe pauza...incarcarea urmând să dureze peste 9 ore...Pana aici totul ok...ies din incinta, închid perioada (am început de dimineață la ora 6.30 iar la închidere era în jur de ora 13), aici este vina mea...ca nu am anunțat dispecerul pentru închiderea perioadei de conducere, si undeva la o ora si 10 min, primesc mesaj ca nu mai incarc aici, mi se schimba comanda si se da o nouă adresa. Atunci ii comunic ca am închis "programul" ca depășeam perioada de amplitudine, atunci cand se finaliza încărcarea. Zice...te duci la noua comanda ...fără să deschizi un nou "program" si cand termini încărcarea închizi iar...considerând că tu închizi "programul" deschis de dimineață.......dar cat este de legal? va multumesc!
 3. Anuntul inca este valabil, dar cu precizarea ca perioada de delegare se termina la data de 01.09. Va multumesc!
 4. Salut! Ii răspund public...ce spuneam acum aproape un an.... DAR intre timp..... .... apoi "chiar si-asa" cum adică "nu au legătură"... da noțiunea de arimare...o fi pentru patroni?! Apoi daca dam la o parte aceste aspecte...strict legate de soferie... restul parca sunt SF!!
 5. hai ca încerc tot eu.... deci de cât timp ești șofer? Ai avut parte doar de ...șofat? Eu cand zic ca totul este la oha!
 6. Sper sa nu par lipsit de bun simt....http://forums.soferii.ro/index.php?/forum/343-locuri-de-munca-oferte/
 7. Eu nu am inteles din topicul deschis de tine, ca te referi la documente emise in Germania. Asa ca...ma retrag din discutie!
 8. Ce se īntâmpla...nu stiu... DAR...cine te impiedica sa iti dai atestatele..sa zicem ..la 2 ani dupa dobandirea categoriei CE sau DE?
 9. Posibil dimensiunea documentului jpg sa fie mult mai mare decat accepta site-ul....
 10. Din motive strict legate de "politica firmei" unde lucrez acum... sunt nevoit sa ma agit din timp pentru "a nu fi prins pe picior gresit".... Deci sunt interesat de noi oferte de munca dar... aduc cateva modificari la anuntul initial (upgrade), astfel: condus LEGAL (intelegand toate aspectele); solo; munca la prelata, perioada delegarii sa fie de 8 cu 3 (se intelege...saptamani); fara consum de carburant impus (deja se foloseste destul de intens AC-ul in pauze); o solutie legala si rezonabila pentru pauza de 45h; daca se face si courierat atunci parcare platita; diurna de minim 60€/zi (daca se fac incarcari/descarcari cu joloda sau motostivuitorul se fixeaza de la inceput un tarif/serviciul prestat). Va rog lasati mesaje pe email... nu raspund la telefon cand sunt la volan. Multumesc!
 11. Salariul fiind in cuantum de.... si bonusurile reprezentand.....
 12. Eu am luat un invertor 12/24V de 300W. Lucrez pe cap tractor MAN si am prize de 12 respectiv 24V normal ca iti trebuie adaptor de bricheta. Am si bricheta de 24V/120W (asta are siguranta pe ea de 10A). Chiar daca am sa plictisesc poate ajuta si pe altii .... invertorul are siguranta de 30A.... deci daca mufez direct in bricheta.... la un scurt ar arde siguranta brichetei.... (aia obisnuita de o stie toata lumea direct in tablou). Am vaga impresie ca celelalte de 12/24V sunt pe direct ca eu nu am gasit corespondenta pe schema tabloului (m-am uitat preventiv in caz de nevoie....) asa ca am luat un adaptor http://www.truckshopsrl.ro/ADAPTOR-PRIZA-MICRO-PRIZA-BRICHETA-AUTO-12A-INTARITE_p2369 in care am pus o tripla (https://www.pieseauto.ro/diverse-accesorii-auto/priza-auto-tripla-carpoint-12v-1a-max-120w-cu-1536816964.html) si am schimbat siguranta de 10A (adica imi este mult mai usor sa o schimb pe asta in caz de nevoie). Raspuns la intrebarile tale: 1. Am in bord un buton (avand bateria desenata) care se aprinde si in acelasi timp tiuie astfel ma anunta sa pornesc motorul. Asta s-a intampat doar acum recent intr-un wek.... in principiu periodic ii mai dau o cheie.. 2. Puterea lui .... parerea mea este ca mai mult de 300W nu ai nevoie..... si indiferent ca ai sau nu consumator in priza.... o data pornit deci functioneaza... adica bateria o utilizeaza...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.