Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Mihaila Gelu

Members
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Mihaila Gelu

  1. Salut Robert . Eu am 38 de ani si practic soferia de la 20 de ani ... Sfatul meu este sa-ti termini studiile si apoi nu te opreste nimeni sa te faci si sofer ... Dar fara experienta si pornind de la zero soferia nu-i asa usoara si nici banoasa pentru primii 3-4 ani ... Terminandu-ti studiile poti fi orice altceva decat sofer ! ... Eu personal m-as lasa maine de soferie pentru a face altceva .... dar nu stiu sa fac altceva ! ... Esti tanar ai viitorul in fata ... dar sfatul meu este sa lasi soferia pe ultimul loc ... astfel vei afla mult mai tarziu ce inseamna adevarata umilinta !
  2. Daca-mi este permis ... cred ca sunt cereri pentru decontari de TVA !
  3. Se apropie iarna si cred ca ar fi bine sa discutam despre acest subiect !!
  4. Raspuns : 1 ) Frana de motor actioneaza pe rotile de langa motor ... adica din fata ... ; 2 ) retarderul actioneaza pe rotile din spate (ultima punte la vagon ) ; 3 ) intarderul actioneaza ceva in interiorul cabinei , cred ! Ps ... Este un pamflet si va rog sa-l scuzati si sa-l tratati ca atare ! Multumesc .. !
  5. Apreciez initiativa .. dar nu vad sa aiba vreun efect in viitorul apropiat ! Propun alt mod de abordare Caline ! : Infiinteaza un sindicat la care cred ca vor adera majoritatea membrilor acestui forum pentru o cotizatie de 10 - 20 lei pe luna ... si apoi cred ca ne permitem si jurist si avocat .. si acesti 2 oameni sunt tot ce avem nevoie pentru a ne apara drepturile si pentru ca sa ne fie respectata munca . Ps : Te ajut cu orice ! Pm te rog !
  6. Tu erai "Soldatul necunoscut" ? felicitari sincere stimabile ! ..pentru initiativa .. si cred ca binele facut de dv este egal cu multumirile ! Succes ! si la mai mare ! Si pe la Timisoara 9 lei inseamna mai putin decat un pachet de tigari . Oricum, pe viitor cei care detin astfel de placute vor avea anumite beneficii . Pacaleala ! fara beneficii ! in trafic toti suntem egali ! .. cu placuta sau fara !
  7. Mihaila Gelu

    Petitie

    oldtrucker ... Ai propus ceva stimabile ..,. de ce nu duci propunerea pana la capat ? Asa de fatada pot sa propun si eu zeci de sondaje dar tu ai atins primul un subiect care ne "doare"pe toti ... Te rog continua-ti ideea Sau propune pe altcineva sa se ocupe de acest subiect ! Eu ma ofer din nou sa adun semnaturi !
  8. Tare as vrea sa postez si eu un raspuns .. dar nu ma lasa cei 7 ani de acasa ... Oameni buni ! .. acest anunt este o dovada in plus ca majoritatea angajatorilor din transporturi nu au nevoie de angajati cu care sa aiba o relatie contractuala cinstita ;' ci au nevoie de oameni care sa accepte sistemul de lucru sclavagist : "faci cum vreau eu sau pleci "" Rusine ! Pentru drept la replica este disponibila adresa : mihailagelu@yahoo.com
  9. Recunosc ca am gresit in acel text imi cer scuze si acum ! Dar pentru asta am fost sanctionat anul trecut in noiembrie ! Va multumesc totusi pentru raspuns !
  10. Va salut cu respect ! .. Tin sa va anunt ca astazi mi-a expirat o suspendare de 30 de zile ... pe motiv ca am jignit pe acest forum ! Contest acum aceasta suspendare si rog moderatorul care m-a suspendat sa dovedeasca jignirea ! Sper sa se schimbe modul dictatorial de a modera acest forum ! Multumesc anticipat !
  11. Recunosc faptul ca nu am citit decat titlul si ultimile postari .. Totusi cred ca sunt lucruri care tin prea mult de : "Lucrul" potrivit .... la timpul potrivit ! Si asta in meseria noastra este mai mult decat relativ ! Raman la parerea ca omul din propriile greseli invata ! Si mai spunea un mare filozof ... : "Un expert , este omul care a facut toate greselile posibile intr-un domeniu restrans ! " Ps Eu mai am de facut multe greseli !
  12. Tot respectul si pt tine colegule maramu' ... dar intrebarea din titlu este destul de simpla ! De ce nu vrei si tu sa rasunzi simplu si la obiect ? A-ti dezvoltat aici atat de multe "situatii posibile" , incat daca citeste un pretendent la meseria de sofer ... se va lasa pagubas !
  13. TirExpres ! ... Tot respectul ! Voi posta aici doar cum as proceda eu ! nu polemici ! : Frana de serviciu de regula ! .... In situatii extreme se pot gasi si alte solutii ... dar nu e indicat ! Ps Vezi foto de la profilul meu ! ... Si un vechi proverb spune ca tot patitu'-i priceputu' ....
  14. Daja m-ai jignit si ai antrenat o disputa cu mine spunandu-mi ca , al meu cap face doar matreata ! ! Eu nu am fost nicicand atat de josnic in tot ceea ce am postat pe acest forum ! Rusinica !
  15. Te Rog stimabile sa citesti regulamentul la Articolul 4 aliniat 1 !!! Ps ! Nimeni nu-i perfect !
  16. CRITICILOR MEI Multe flori sunt, dar putine Rod în lume o sa poarte, Toate bat la poarta vietii, Dar se scutur multe moarte. E usor a scrie versuri Când nimic nu ai a spune, Insirând cuvinte goale Ce din coada au sa sune. Dar când inima-ti framânta Doruri vii si patimi multe, S-a lor glasuri a ta minte Sta pe toate sa le-asculte, Ca si flori în poarta vietii Bat la portile gândirii, Toate cer intrare-n lume, Cer vestmintele vorbirii. Pentru-a tale proprii patimi, Pentru propria-ti viata, Unde ai judecatorii, Nenduratii ochi de gheata? Ah! atuncea ti se pare Ca pe cap îti cade cerul: Unde vei gasi cuvâtul Ce exprima adevarul? Critici voi, cu flori desarte, Care roade n-ati adus � E usor a scrie versuri Când nimic nu ai de spus. ( Mihai Eminescu 1883, decembrie)
  17. Daca tot suntem la coltul barfelor ... Oameni buni ... Atentie mare la astfel de oferte "tentante" Decat sa munciti degeaba ... mai bine stati degeaba !! In rest succese si un an mai bun la toti !
  18. Eu personal nu am crezut niciodata ca vreun membru al acestui forum este dusmanul soferilor , fie el moderator sau nu ! Cred doar ca sunteti chitre (zgarciti) !! In legatura cu concursul , parerea mea este ca oamenii care pot prezenta un program de lucru perfect , au deja un GPS si nu au fost interesati de acest concurs ! ... Daca voi chiar aveti ceva de oferit cred ca ar fi ok daca a-ti face un concurs la care sa participe doar incepatorii si cu alt fel de intrebari ! Ps Incepatorii au adevarata nevoie de GPS ... si de unde sa va arate ei program de lucru daca abia si-au capatat atestatele si cei mai multi sunt in cautare de lucru !!! Asa cred eu ... sper sa nu fi ofensat pe nimeni ! (din nou ) Drumuri bune !
  19. Mihaila Gelu

    Lanturi motrica

    Cel mai tare model de lanturi ... am folosit asa ceva si n-am pus nicodata mai mult de 2 pe roata ... dar m-au scos din necaz ! Am sa-mi permit sa va dau si eu un sfat ! ... nu va sfatuiESC sa rulati cu lanturi decat pe distante foarte scurte altfel gumele se vor rupe oricum ... fie plasa pe masura sau nu ! Drumuri bune si sa dea Domnul sa nu aveti niciodata nevoie de lanturi !
  20. Liniste aici colegule ... probabil ca se incaseaza suficient din publicitate ... ideea de baza a ramas pe locul 7 ... >
  21. Da domne ... corect ! ... contactul in pozitia start !
  22. La fel am patit si eu ! stiu colegi care tot din acest motiv au schimbat supapa EGR ... care costa vreo 8000 de lei ! mie la doua service-uri mi-au spus acelasi lucru ... sa schimb supapa EGR ... dar al 3-lea mi+a schimbat doar garnitura de la acea supapa ... si n-au mai fost probleme ! Foarte posibil sa ai aceeasi problema !
  23. Eu stiu altfel pornirea de urgenta la MAN TG automat... se pune contactul , se apasa acceleratia la maxim pt 30 secunde si porneste !
  24. Cu unii dintre moderatori am si eu ceva probleme problema ..... dar tu prin ce ai postat aici ai depasit de 5 ori limita bunului simt ! ... Probabil ca deja te-au dat afara ... Bravo !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.