Jump to content

rampo

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rampo

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 05/07/1979

Profile Information

 • Location:
  Deva

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. as vrea sa stiu si eu cui i sau oprit bani la hartl pentru trasee
 2. boris buhu am unteles ca ai lucrat la hartl.Cat timp si in ce perioada.Ai prins perioada lor de varf ??
 3. si eu am depus dosarul luni si am sunat azi sa vad daca a ajuns si mi-a spus un domn de acolo ca este in regula dosaru si o sa ma sune ei
 4. eu nu am platit nimic pentru card european de sanatate poate si din cauza ca sunt angajat de 12 ani
 5. Mie personal mi sa spus de la casa de asigurari ca dovada care o elibereaza ei este valabila ca nu mai exista bani pentru tiparirea acestor carduri de sanate. Speram ca la dosarul pentru hartl este acceptata aceasta dovada eliberata de casa de asigurari.
 6. \poate ca a fost sunat, poate nu ,cine mai poate intelege ce se intampla ,noi cei care citim credem pina la proba contrarie nu?
 7. si pe ce baza ati fost chemati la acel test de care spuneti???
 8. nu imi e greu sa citesc chiar am citit dar daca am avut o nelamurire am vrut si eu sa ma lamureasca cineva.Oricum mersi de "amabilitati" si bafta la toti care sunteti pe aici si daca am intrebat ceva nu am injurat pe nimeni. scuze inca odata de deranj nu se va mai repeta.Nu toata lumea pe aici e perfecta!!(la mine fac referire)
 9. va salut cu respect pe toata lumea.Am si eu o nelamurire in legatura cu plata salarului la hartl. Stiu ca la un sofer 2 renumeratia este de 600 euro incluzand si salarul pe tara dar nu am inteles din nici o postare cum se procedeaza in cazul in care lucrezi pana in data de 15 a lunii dupa care esti acasa 2 saptamani pauza dupa cele 2 luni lucrate asta insemnand ca stai acasa pana in data de 30 a lunii respective iar in data cand se face plata din luna care o incepi cati bani primesti??ma intereseaza ca vreau sa tirmit si eu dosarul zilele acestea si sa stiu exact in ce ma bag.Va multumesc!
 10. se pare ca aceste carduri sunt o problema nationala dearece si eu il astept din octombrie si mi s-a spus ca nu au fonduri pt tiparrea lor dar mi-au dat o adeverinta care ii tine locu.asa e la noi in romanica noastra frumoasa
 11. Va doresc la toti sarbatori fericite si toate cele bune si sa aveti drumuri bune pe oriunde mergeti
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.