Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

rampo

Members
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rampo

  • Dată Naștere 05/07/1979

Profile Information

  • Locatia:
    Deva

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rampo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. as vrea sa stiu si eu cui i sau oprit bani la hartl pentru trasee
  2. boris buhu am unteles ca ai lucrat la hartl.Cat timp si in ce perioada.Ai prins perioada lor de varf ??
  3. si eu am depus dosarul luni si am sunat azi sa vad daca a ajuns si mi-a spus un domn de acolo ca este in regula dosaru si o sa ma sune ei
  4. eu nu am platit nimic pentru card european de sanatate poate si din cauza ca sunt angajat de 12 ani
  5. ne poti spune cum a decurs interviul si daca ai reusit sa te angajezi la ei
  6. Mie personal mi sa spus de la casa de asigurari ca dovada care o elibereaza ei este valabila ca nu mai exista bani pentru tiparirea acestor carduri de sanate. Speram ca la dosarul pentru hartl este acceptata aceasta dovada eliberata de casa de asigurari.
  7. \poate ca a fost sunat, poate nu ,cine mai poate intelege ce se intampla ,noi cei care citim credem pina la proba contrarie nu?
  8. si pe ce baza ati fost chemati la acel test de care spuneti???
  9. nu imi e greu sa citesc chiar am citit dar daca am avut o nelamurire am vrut si eu sa ma lamureasca cineva.Oricum mersi de "amabilitati" si bafta la toti care sunteti pe aici si daca am intrebat ceva nu am injurat pe nimeni. scuze inca odata de deranj nu se va mai repeta.Nu toata lumea pe aici e perfecta!!(la mine fac referire)
  10. va salut cu respect pe toata lumea.Am si eu o nelamurire in legatura cu plata salarului la hartl. Stiu ca la un sofer 2 renumeratia este de 600 euro incluzand si salarul pe tara dar nu am inteles din nici o postare cum se procedeaza in cazul in care lucrezi pana in data de 15 a lunii dupa care esti acasa 2 saptamani pauza dupa cele 2 luni lucrate asta insemnand ca stai acasa pana in data de 30 a lunii respective iar in data cand se face plata din luna care o incepi cati bani primesti??ma intereseaza ca vreau sa tirmit si eu dosarul zilele acestea si sa stiu exact in ce ma bag.Va multumesc!
  11. se pare ca aceste carduri sunt o problema nationala dearece si eu il astept din octombrie si mi s-a spus ca nu au fonduri pt tiparrea lor dar mi-au dat o adeverinta care ii tine locu.asa e la noi in romanica noastra frumoasa
  12. Va doresc la toti sarbatori fericite si toate cele bune si sa aveti drumuri bune pe oriunde mergeti
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.