Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

sv86vyc

Members
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sv86vyc

  • Dată Naștere 01/01/1986

Profile Information

  • Locatia:
    Suceava

sv86vyc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Hai ma...fa tu o proba intai Si poate ia cineva in serios gluma ta! Eu nu cred ca merge!
  2. Da,asa e colegu! Dar partea cea mai dura cu doasarele pt angajare e ca nu se tine o evidenta corecta! Adica sa fie un pic numerotate...si sa te cheme cand iti vine randul! Din pacate nu e asa! Trimite un coleg dosarul acum 3 luni...si nimic...dar un altul a trmis dosarul de 1 luna si pe el il cheama! Din pct.asta de vedere ca firma nu e corect!!
  3. Da stiu,de la ARR spun ca ai voie pana cand te opreste politia...si apoi se schimba foaia! Asa ca mare atentie colegii! Multa bafta!
  4. Cel mai simplu,1.cumperi o harta sau un atlas pt fiecare tara! Pe viitor vei avea nevoie pt ca sigur nu vei face acelasi traseu mereu. 2. un gps cu program pt camioane si combini varianta gps+harta pana gasesti drumul cel mai bun! Mult succes la toti!
  5. Deci va fi camionul cu cabina cea mai spatioasa! e f.bine...mai ales pentru curse in echipaj
  6. Cardul european de sanatate trebuie sa fie valabil 6 luni! Eu am platit contributiile pe ultimele 6 luni, am depus actele la CNAS si am primit cardul valabil doar pe 1luna! Cum e posibil??
  7. Se trimite dosarul doar in copii pana la punctul 11 inclusiv! Deci de la punctul 12 celelalte acte si poza tip C.I se pregatesc ulterior angajarii, le vei lua cu tine cand te vor chema la TM. Bafta si numai bine!
  8. Cam la toti colegii li se pare un lucru imposibil dar si eu stiu ca e posibil si se poate ce a zis Claudiu! Se pare ca aici invidia e cam mare! Bafta in continuare...ptk nici un sofer nu s-a nascut invatat! Sanatate si numai bine!
  9. Nu consider aceasta stire importanta aici pe forumul soferilor de camioane...Sunt pe pro tv numai stiri de genul asta! Numai la noi in Romania,cand te uiti la stiri te ingrozesti si mai bine inchizi televizorul! Stim ca se intampla multe dar....nu ne ajuta astfel de stiri! Sanatate,numai bine!
  10. Superb de bine facut blog-ul....ne place...tine-o tot asa! Si mie imi place mult transportul in Italia!
  11. Ok,multumesc! Am reusit ceva! Sanatate si numai bine!
  12. Salut colegu! Ar merge pe un soft IGO8 sa pun setarile pentru camion cu hartile pentru camion?? Daca da,te rog explica-mi cum sa fac! Multumesc
  13. Va org ajutor!! Cine imi spune mai explicit cum se pune softul si hartile direct pe card_sd. Am incercat dar nu am resit...Am un gps Becker 7934
  14. Scrieti firma unde lucrati si da-ti o nota de la 5 la 10. Sa vedem cine e pe locul 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.