Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

AdrianG

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AdrianG

  1. Stimate "SHOOTER", cunosti vreuna din cele doua firme, TTS sau Dandoy? Cu siguranta, nu! Altfel nu ai mai vorbi din auzite. Te-as intreba doar atat: Cum se face ca in acest moment la Dandoy sunt 84 de soferi (multi din ei avand o vechime de 5 ani) iar la TTS sunt 43 de soferi (multi dintre ei avand peste 1 an-adica de la inceputul activitatii)? Sa fie oare vorba de neplata corespunzatoare si la timp a salariilor, sa fie oare impunerea depasirii programului sau obligativitatea utilizarii magnetului, sau cumva nerespectarea conditiilor contractuale?... Mai gandeste-te! Si inca ceva: daca cineva iti vinde gogosi, ai grija cu ce sunt umplute!
  2. Certificatul de casatorie este necesar intrucat cu el puteti face dovada faptului ca sunteti o persoana care stie ca are o oarecare responsabilitate (familia) si, astfel, avem o minima garantie ca nu veti lasa vreun camion in cine stie ce parcare din Europa, cum am avut deja cazuri cu tineri NECASATORITI care, dupa ce au castigat cativa banuti, au crezut ca toata lumea e a lor ! Bucura-te singur de sotia ta nud! Pe noi nu ne intereseaza acest aspect! (Desi n-ar trebui sa raspund acestei mojicii) Cat priveste certificatele de nastere ale copiilor, te rog sa te interesezi mai bine, dar alocatia se acorda doar copiilor ai caror parinti au lucrat cu contract slovac MINIM 6 luni! Pentru informarea ta, o buna parte a soferilor a primit aceasta alocatie. Drumuri bune sa ai!
  3. Ciudat ca faci o asemenea afirmatie ca cea de mai sus (firma de doi lei ca asta) in conditiile in care nu ai habar de ce se intampla acolo... Nu cerem adeverinta de la mama ca ai cei 7 ani de-acasa si nici vreo garantie imobiliara (asta asa..., ca idee). Cat priveste angajarea in Norvegia, iarta-ma, dar in conditiile in care o companie iti cere doar permisul la angajare, deja e ceva suspect. Nu crezi?
  4. Stimate Gabriel, Se pare ca ai fost gresit informat. La Calarasi chiar este o firma inmatriculata in Romania, care plateste taxe si impozite si al carui nume este afisat pe usa (daca ai fost atent) -TRAXEUROTRUCK SRL. Poti tasta acest nume pe Google si te vei convinge! Cu respect, Adrian
  5. Revin asupra postarii anterioare cu specificatia ca ma puteti apela DOAR in zilele de luni pana vineri si NUMAI intre 09.00 - 17.00. Va multumesc pentru intelegere!
  6. Buna ziua tuturor forumistilor! Am vazut multe opinii pro si contra companiei DANDOY. Este dreptul fiecaruia sa le aiba. Ce TREBUIE sa stiti pentru a lucra atat pentru Transports Dandoy cat si pentru TTS sunt urmatoarele: Cerinte: Experienta pe camioane de mare tonaj (TIR) - cel putin 1 an; Experienta internationala - cel putin 1 an; Posesor atestat pentru transport marfuri periculoase (ADR) colete si cisterne; Cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala constituie un avantaj. Vi se ofera: Contract de munca incheiat in Slovacia; Diurna ZILNICA; Card european de sanatate. Acte necesare la angajare: - CV - carte de identitate (copie) - permis de conducere (copie) - card tahograf (copie) - atestat transport marfa (copie) - atestat ADR (copie) - cazier judiciar (copie) - cazier auto (copie) - diploma de studii a ultimei scoli absolvite (copie) - certificat de casatorie, daca este cazul (copie) - fisa medicala (copie) - atestat psihologic (copie) - extrasul de cont al unui cont in Euro (copie) - recomandare de la ultimul loc de munca (original) Reprezentantul celor doua societati, DANDOY si TTS (adica eu) isi rezerva dreptul de a selecta personalul cu care doreste sa lucreze. Doresc sa se inteleaga faptul ca nu ne intereseaza zona de provenienta (Muntenia, Oltenia, Ardeal etc), etnia (maghiar, sas), religia (catolic, ortodox etc), ci ne intereseaza seriozitatea din partea tuturor celor care doresc sa colaboreze cu noi. De asemenea, permiteti-mi sa va anunt ca, pentru mai multe informatii, ma puteti contacta NUMAI intre orele 09.00 - 17.00 la nr. de telefon +40 726 384 222 Cu respect, Adrian
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.