Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

DrManhattQ

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Europe

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

DrManhattQ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. pune si tu niste date ca sa stie userii cand am facut posturile, un qoute ceva etc. daca tot te mananca.
  2. update: inca nu am primit permisul. pentru ca romania. update 2: tot nu am primit permisul. tin sa va reamintesc ca am inceput tot procesul pe 12 mai.
  3. din pacate permisul se poate schimba doar in localitatea unde ai domiciuliul.
  4. normal ar fi asa cum zici tu. dar cei de la permise nu sunt capabili sa faca diferenta dintre preschimbare si schimbare....trist...
  5. eu am scris mai sus ca dureaza 2 luni pana pot depune actele pentru schimbare permis. procesul efectiv nu stiu cat dureaza, dar vad ca tu ai o idee. deci 2 luni pana de depun actele plus 2 saptamani pana ajunge acasa permisul plus cat mai dureaza sa schimb cardul si atestatele. timp total de asteptare 3 luni cel putin. nu stiu despre voi dar mie nu mi se pare normala situatia. cat despre categoria A ma gandeam sa ma inscriu dar vazand cat dureaza procesul acesta nu cred ca mai am de gand ma mai inscriu si sa astept inca 5 milioane de ani pana la examenul de sala plus inca 5 milione de ani pentru cel de oras plus ca iar trebuie sa schimb permisul a 2-a oara si card taho/atestat pentru ca nu stiu daca imi elibereaza acelasi permis cu aceiasi serie si doar o noua categorie adaugata. iar faptul ca obtii raspunsuri atat de diferite creeaza o stare de neincredere generala si confuzie. imi pare rau daca ai crezut ca sunt eu mai incapatinat sau greu de cap
  6. nu pot sa dau edit dupa 26 de minute. pe permisul englezesc este specificat ca am obtinut categoriile pe romania.
  7. nu poti sa schimbi atestatele intainte sa expire. plus ca nu a fost problema in uk. am vorbit cu aia de la dvla (arr romanesc+permise) si au zis ca e ok. deci cineva habar nu are ce vorbeste. aia din uk sau astia din romania.
  8. e dubios. pentru ca permisul meu are toate categoriile obtinute in romania. eu sunt cetatean roman. am domiciliu pe romania. deci de ce nu pot sa imi elibereze o dublura la perimisul pe care l-am avut pe romania?
  9. data programare preschimbare: http://imgur.com/8At23M4 actele necesare preschimbare permis strain: http://imgur.com/0scjP1n ar fi superb daca preschimbare se face asa cum spui tu dar sa nu uitam sa suntem in romania...momentan
  10. ciudat pentru ca in uk cei de la dvla mi-au zis ca nu era problema cu permis de uk si atestate romanesti. deci acolo cum se putea conduce cu un permis cu o serie diferita si un card tahograf cu alta serie la fel si la atestate? oricum voi da examen pentru categoria A in romania si voi schimba permisul. la arr a zis tipul de acolo ca ar fi o problema cu seria de pe permis si card tahograf. a da si trebuie sa astept 2 luni doar ca sa ma programez sa preschimb pemisul. offfff,.....romania!!!
  11. Buna ziua. Am obtinut permisul de conducere in Romania cat. B C E plus atestate marfa, ADR. Din 2014 am fost angajat in UK si a trebuit sa schimb permisul romanesc cu unul englezesc dupa 3 luni de sedere in UK. Acum sunt in Romania si doresc sa stiu daca pot folosi perimul emis in UK cu atestatele romanesti in Comunitatea Europeana sau trebuie sa schimb permisul in unul romanesc. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.