Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

rual76

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    mangalia

rual76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut! Merge cineva din Constanta(sau din zona) la Miercurea Ciuc pentru interviu?Eu as merge cu masina,daca as mai gasi unul sau doi baieti care sa mearga cu mine(iesim mai ieftin decat cu trenul). Daca exista doritori, sunati la 0766728827. Bafta tuturor!
  2. Salut! Merge cineva din Constanta(sau din zona) la Miercurea Ciuc pentru interviu?Eu as merge cu masina,daca as mai gasi unul sau doi baieti care sa mearga cu mine(iesim mai ieftin decat cu trenul). Daca exista doritori, sunati la 0766728827. Bafta tuturor!
  3. Inteleg ca vorbesti din "experinta proprie"?! Ce vechime ai in bransa? Unde ti s-a parut mai scump?
  4. 300 E? Pai cam pe ce se duce suma asta?!Nu este un pic cam mult?! Alte pareri???
  5. Salut! Sunt pe cale de a-mi depune dosarul la aceasta firma. Inteleg ca salariul pentru incepatori este de 600 E/luna(450 E+600 ron).As dori sa stiu cam care ar fi costurile pe o luna de voiaj(mancare,spalat,etc,-fara tigari-sunt nefumator).Multumesc!
  6. Salutare tuturor! Ma intereseaza angajarea la aceasta firma, intrucat am inteles ca accepta si incepatori. Am citit diverse posturi unde se specifica: " am trimis dosarul la Hartltrans...". Cum anume ati trimis dosarul? Prin curier? Prin Posta Romana? Intreb deoarece sunt din Mangalia si ar fi ok daca s-ar putea trimite prin curier, fara sa fiu nevoit sa merg pana acolo in prima faza. Multumesc si drumuri usoare !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.