Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

familistul

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre familistul

  • Dată Naștere 06/29/1967

Profile Information

  • Locatia:
    ploiesti

Contact Methods

  • Yahoo
    familistul

familistul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Daca vreti sa lucrati la aceasta firma ,mai bine renuntati.Sunt oameni fara cuvant si chiar daca faci totul ca la contract ( de exemplu km si consum mic la km) sperand ca vei vedea bonusul , nu vei reusi sa iei mai mult de 700e si asta daca nu cumva gasesc ei ceva care sa te lase la bani mai putini. Spre exemlu am avut 28% consum la motorina fata de 32% cat cer ei max. si m-am trezit ca am 360de l motorina nejustificata. Tin sa mentionez ca alimentarile si km reali eram in regula cu ei erau fix pe fix , in final am reusit sa iau doar 1400 LEI dupa 1 luna de alergat si mancat conserve.
  2. Urez la toti colegii care poarta numele de gheorghe , un calduros la multi ani si drumuri bune fara evenimente .
  3. Buna colegul , scuze dar am vazut ca ai zis ca ai lucrat pe danemarca , cumva ai auzit ceva de firma SENECO TRANS ei spun ca lucra mai mult pe danemarca si ma gandeam ca ma ajuti cu ceva informatii. Multumesc si drumuri bune sa ai. Despre firma Italtrans am auzit numai de la un coleg ca se alearga mult dar ies bine la bani , mai multe nu stiu si nu ma pot pronunta.
  4. colegul eu tocmai m-am angajat la ei si trebuie sa ma prezint pe 17 la timisoara .Ce zici tu ma pune pe ganduri.Firma se numeste SENECO TRANS si am vorbit cu un domn Sergiu care parea om serios.
  5. Dragi colegi daca auziti ca angajeaza la radu speed 2010 sa nu va lasati dusi de nas de tatal patronului care zice multe si nu se tine de cuvan.Nu plateste salariul iar la a treia cursa te scoate lipsa la motorina ( cu toate ca iti da bani sa alimentezi numai cu taraita)si vine cu alti doi dupa el la intrarea in tara si te ia la bataie .Eu vreau sa le multumesc colegilor de la Duma ca au sarit in apararea mea la Arad cand a venit asta la prima ora a diminetii si ma luat la bataie .Acum lupt pe cale legala cu el macar salariul sa mi-l dea si am facut plangere la politie ca ma aruncat din tir si a luat marfa cu toate bonurile pentru decont si a fugit iar la prima ora luni imi trimite scrisoare ca lipsec nemotivat. Dar asta e ,aveti in minte numele firmei si feritiva. Drumuri bune.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.