Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Gabriel09

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gabriel09

  1. Mai am o intrebare Aceste atestate vin tipizate de la Bucuresti ? si agentiile din provincie doar lipesc poza si semneaza? Sau cei de la Agentiile din provincie au cartoanele tipizate si tot ei le completeaza , lipesc poza si dau si semnatura + seria ? Ms pentru raspuns !
  2. Ok mersi de raspuns . sper ca pana la 1 februarie sa pot pune si eu mana pe atestatul asta de profesor ca mi s-a acrit de atata umblatura. Nu intru in polemici cu cei de la Arr si sper ca insistenta mea sa nu fi provocat prea mare deranj pentru functionarii/inspectorii de acolo.
  3. Hmm nu ma iau la cearta cu personalul de la Arr . Problema se pune cand vine vorba sa imi primeasca dosarul ... ma plaseaza de la un coleg la altul si toti se spala pe maini . Incerc sa imi depun dosarul la ei de pe data de 18 decembrie cand am sustinut examenul si tot ma amana si imi spun ba ca vin sarbatorile ba ca vine boboteaza ba ca nu stiu ce ,cu greu am reusit pe 15 sa depun dosarul asta de profesor pentru ca se pare ca nimeni nu doreste sa faca treaba aceasta. Am inteles faptul ca respectivul care se ocupa cu treaba aceasta este plecat in concediu dar asta nu inseamna ca s-a inchis pravalia ci ca cineva nu vrea sa ii preia atributiile lui pai na... eu nu pricep de ce m-au plimbat atata pana la urma nu am cerut marea cu sarea. Am inteles de la alti colegi ca le-a fost eliberat atestatul de profesor in termen de 5 zile apai cum la aia 5 zile si la mine minim 15 :? Cei de aci sunt un pic mai recalcintranti vor sa stie de ce nu am facut scoala la unul dintre ei si vin eu sa cer sa imi elibereze ei atestatele .. nu stiu cred ca se mananca pe aci , problema se pune ca eu de fire nu raspund la intrebari, nu dau detalii care tin de alegerea mea nimanui + nu vad de ce ii priveste pe ei ca nu am facut scoala aci ci am facut-o la Suceava . Exista posibilitatea banuiesc ca pentru chestia aceasta pentru acest fapt sa ma amane cu dosarelul.
  4. La multi ani ! Domnul Cristian . Am nevoie de o parere de la dumneavoastra poate imi puteti spune cum sta treaba ..referitor la eliberarea atestatului. Actele pentru Atestatul de Instructor auto am reusit sa le depun pe data de 10 01.2018 la Arr Suceava cu Multe Multe Rugaminti si insistente pentru a-mi primi dosarul. PS:DOmnul de acolo mi-a comunicat ca va dura mai mult eliberarea atestatului pe Motiv ca nu au Hartie de tiparire . Referitor la cel de profesor Legislatie Rutiera am reusit deabia sa depun actele pe data de 15:01.2018 dar culmea ca nu era cine sa mi le primeasca toti angajatii de acolo spuneau ca nu ei raspund de introducerea datelor in Pc pentru eliberare atestat ci un anume domn care era in "concediu" .In final am reusit sa ajung la un consens cu un domn de la ei, care l-a sunat pe directorul Arr si l-a intrebat daca imi permite sa imi primeasca actele. Respectivul nefiind la servici ne-a comunicat noua sa lasam dosarul pe biroul sau si ca se Va ocupa dumnealui de el. Astazi m-am dus sa intreb daca mi-a fost introdus dosarul in Pc si surpriza mare mare !!!! Arr era inchis la ora 14:00 era inchis :|| + ca nu e prima data cand se intampla asa ceva . Va rog sa imi spuneti cum ar trebui sau ce ar trebui sa fac sa verific daca respectivul domn mi-a introdus actele in baza de date al arr-ului. Oare exista vreo posibilitate sa imi""uite "dosarul prin vre-un sertar? si sa ma trezesc ca nu mi-a introdus dosarul ? Va rog poate ma puteti ajuta cu un sfat . Multumesc!
  5. Indeplinesc toate conditiile . Am promovat si examenele atat instr.cat si profesor intreb despre ridicare din alt oras deoarece cel care mi-l elibereaza de unde am sustinut examenul este un pic mai recalcitrant si tinand cont ca nu are nici un drept sa ma ia la puricat de ce aia de ce nu aia , prefer sa il ridic din alt oras unde nu mi se adreseaza intrebari incomode. Va multumesc pentru raspuns. Deci in concluzie daca am sustinut pentru atestare unul dintre examene la Iasi si unul La Suceava , si vreau ca cel de la Iasi sa il ridic de la arr suceava nu se poate nu ?
  6. Buna seara Va rog ,daca sunteti binevoitori, sa imi spune-ti ce acte imi sunt necesare pentru eliberarea atestatelor de : -instructor auto - > atestare initiala ; -profesor legislatie rutiera - > atestare initiala; Durata in care pot fi despuse actele dupa promovarea examenului respectiv termenul de eliberare a actelor . Eliberarea atestatelor sau mai bine zis depunerea dosarului pentru eliberare este strict din judetul unde am sustinut probele sau imi este permis sa il ridic si de la alta agentie arr din tara ? Astept raspunsurile dumneavoastra. Va multumesc si o zi/seara placuta va doresc .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.