Jump to content

Aylyn

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Aylyn

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 04/05/1978

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Cluj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ambient Spedition Sibiu Aceasta este o firma de care din punctul meu de vedere ar trebui sa va feriti. Am sa incerc sa va spun experienta mea la ei. Am sunat la ei pentru angajare lucru pe comunitate la telefon raspunde directorul de transport,P.C.. La prima vedere pare un om ok dar nu este chiar asa, iti promite multe de care nu se poate tine doar ca sa te ademeneasca in firma omite sa iti spuna multe lucruri pe care le afli pe parcurs si daca le-ai sti de la inceput nu te-ai mai complica cu ei. Se pleaca cu camionul din tara si se intoarce tot cu el inapoi. In ziua plecari te cheama la Sibiu in jur de 08:00-09:00 pierzi ceva timp pe la birou cu luatul de acte telefon incarcare etc. pleci spre incarcare dupa care spre seara iesi din tara si mai mergi cit iti permite programul dar atentie aceasta zi nu iti este platita in nici un fel desi ai condus pe acea zi 7 poate chiar 8 ore. In momentul in care te intorci in tara dupa 3-4-6 saptamini asta este la intelegere in momentul angajari tot asa dupa pauza [probabil repaus zilnic] incepi programul de prin Ungaria si conduci 7-8 poate chiar 9 ore sa ajungi la Sibiu nu esti platit pe acea zi. Situatia mea: 24.07.2018 ajuns la Sibiu 08:00 asteptat contract acte povesti plecat 12:00 spre Sebes la incarcare programul inceput la 12:00 incarcat plecat spre Italia pauza pe M7 aproape de Slovenia condus in acea zi aproximativ 8 ore (+ - ) program de 15 ore. In 17.08.2018 dupa pauza de 9 ore Mo Budapesta am plecat spre Sibiu si am ajuns in jurul orei 16:00. Diurna a fost platita doar pentru 23 de zile. Acest lucru omite sa til spuna la angajare. La angajare ti se spune ca esti platit cu salarul minim pe economie plus diurna zilnica.(1900 RON BRUT + 60 EUR/ZI pentru inceput) In timpul primei delegati am aflat de la alt coleg ca nu se platesc cele doua zile si am vorbit. cu directorul transport P.C. despre acest lucru si l-am anuntat ca nu lucrez asa sa faca ceva in acest sens am primit asigurari ca va rezolva problema, am negociat diurna la 65 EUR/ZI pentru a doua delegatie deoarece nivelul de lucru era destul de mare. In data de 10 a fiecarei luni se plateste salariul pe tara dar se mai uita si asta dupa spusele doamnei directoare B.M.C. citez: "nu sunteti singur in firma si am multe pe cap si toata lumea vrea numai bani bani bani nu mai exista pic de respect in lumea asta si nici omenie" . Am mai plecat si in a doua delegatie aceasta fiind doar de 9 zile din care am avut platite cu diurna doar 7 si bineinteles tot cu 60 EUR/ZI. Am schimbat sms si am avut convorbiri telefonice cu PC care ma tot asigura ca imi va da bani diferenta dar......... Deci in concluzie P.C. nu este o persoana de incredere si Ambient Spedition o firma de evitat. Aceasta este parerea mea personala! Daca mai sunt colegi care au avut incidente cu aceasta companie rog sa le scrie ca alti colegi sa nu mai cada in plasa acestor compani. Va multumesc.
 2. Colegi au dreptate doar ca exista si spediti unde se lucreaza la program si este ok doar ca acolo ajungi cam greu
 3. Pt cei care traverseaza Germania si stau mai mult pe aceasta tara cea mai buna oferta pe care am gasito pina acum este la Aldi. Aici. Modem cu 40E (Medion este sim free merge orice cartela din orce tara) si un sim ALDI TALK Flatrate (medion mobile) tot de la Aldi il cumperi cu 12,99E si ai 10E credit pe sim activezi optiunea Internet-Flatrate XL cu 14,99E ai net o luna si 5GB simul il activezi pe net se activeaza in 24 ore.
 4. Pt cei care traverseaza Germania si stau mai mult pe aceasta tara cea mai buna oferta pe care am gasito pina acum este la Aldi. Aici. Modem cu 40E (Medion este sim free merge orice cartela din orce tara) si un sim ALDI TALK Flatrate (medion mobile) tot de la Aldi il cumperi cu 12,99E si ai 10E credit pe sim activezi optiunea Internet-Flatrate XL cu 14,99E ai net o luna si 5GB simul il activezi pe net se activeaza in 24 ore.
 5. @bufuxxl De unde sti ca poate plati 500E pe fiecare ai acces la buzunarul lui sa sti citi bani are in el? Poate ca era mai bine sa ne spui ca ai nevoe de sofer?
 6. Toti am fost incepatori toti am inceput de undeva si eu am inceput soferia pe camion in tara acum mai bine de 10 ani dar totus atunci parca era mai multa demnitate lucram pe o dubita de 3,5T miam cautat pe camion si atunci erau patroni tepari si figuranti dar nu am acceptat sa lucrez la juma de pret pe vremea acea se cistiga undeva intre 1000-1100 eu am acceptat 800-900 am stat aproape un an dupa care mam mutat la bani mai multi. Chiar daca am fost incepator am avut responsabilitati voi ziceti ca sofer 2 nu ai responsabilitati toate se sparg in capul titularului voi credeti ca daca suntet sofer 2 in caz de accident sau orice alceva cind voi sunteti la volan raspunde titularul va cam inselat si voi avet aceas raspundere ca titularul. Eu va spun aveti putina demnitate nu va bateti singuri joc de voi nu patroni sunt de vina ci voi ca acceptat. Sa nu ma intelegeti gresit nu vreau sa ma dau mare in situatia mea au fost sute sau poate chiar mii de soferi dupa cum ziceam parca era mai multa demnitate atunci. Sa fi incepator nu este o rusine in schimb sa nu ai demnitate si sa te prostituez pt ca la bani astia de 600E asta inseamna este o rusine Sper ca nu am suparat pe nimeni. Drumuri bune la toti colegi.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.