Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nunbac1973

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

nunbac1973's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. depinde.. daca erai spagar ajungeai si la 29000 .. dar la un 17000-19000 ajungi ... numai ca lucrii un pic pentru km astia... daca nu ai prea multa experienta e ok firma, aici poti face scoala linistit, nu sunt pretentiosi la experienta
  2. Salutare! e o firma din sf. gheorghe covasna, cu punct de lucru in spania. dau 0.17 la suta pe cabina dar nu au cine stie ce camioane. eu sunt la ei de ceva timp... s-a mai intarziat cu banii dar per total daca vrei sa faci un ban ai unde. in perioada asta cred ca fac si angajari ca au mai plecat din "betivii" firmei si dispecerul care primea spaga pentru curse.
  3. de cat timp esti la Sega the_back_one? parca spuneai ca pleci
  4. Care toti ceilalti? Tu si familia ta sau cine? mmmircea du-te la Din dragoste ca esti plin de ura!!! Du-te pe drumul tau si lasa-ne! Daca esti atat de nemultumit te astept in weekend la parcare in Spania sa vorbim fata in fata!!!!!!!!!
  5. Si inca ceva "mmmircea" se pare ca din toata povestea cu commenturile tu spui multe dar gandesti putine, nu stiu ce bube ai pe spate, de vorbesti asa de firma, dar nu cred ca tu esti genul de om corect si sa pleci cu capul sus de la un loc de munca, de obicei bubosii comenteza cel mai mult ca sunt nedreptatiti. E un pic de chin aici dar banii de la sfarsitul lunii merita fiecare minut, nu stiu ce stil de viata ai tu dar pentru cei de acasa si 100 de euro daca le trimit mai mult e mana cereasca. Te rog si eu ca si colegu, pleaca!!! Du-te acolo unde crezi tu ca ti-e bine!!!
  6. da.. din pacate... ziceai ca-i zeul soferilor.... nu-i ajungeai la nas nici daca luai scara de pe bena
  7. Imi cer scuze pentru "confuzie" ! Atunci te sfatuiesc si pe tine ce-i sfatuiesc si pe ceilalti, fugiti de colegu Ciolan Marius mai tare decat de datorii!
  8. Pretenas, n-am treaba cu nici un Stefan si nici cu MMI, poate iti amintesti la interviu erai si tu pe acolo, tocmai venisei din Spania. In schimb daca tu esti taximetristul care ducea prostituate si pesti in Poiana Brasov si dupa 3 luni dadeai lectii la altii ce mare sofer esti, sa-ti fie rusine ca ti-ai batut joc de colegii pe care i-ai avut in cabina si l-ai lasat pe fratele surorii tale pe drumuri. Firma nu e cine stie ce, camioanele sunt niste buboaie, dar am vazut si mai rele... Cum spuneam si in alte mesaje e nasol cu firmele romanesti, dara daca vrei sa muncesti se poate, conditiile sunt la limita dar banutii sunt ok. Din pacate nici cu firmele straine nu prea mi-e rusine, eu inainte am lucrat in Italia. Cat despre postarile "pozitive" fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea, unii se multumesc cu mai putin , altii cu mai mult, daca nu-ti convine nu te duci sa muncesti la o firma.
  9. Colegii, eu vorbisem cu un sofer de acolo Ciolan Marius, el era foarte multumit si a spus ca poti munci daca vrei si se castiga binisor. Conditiile nu sunt lux dar el m-a incurajat sa ma angajez.
  10. Unde mergi colegu? Ca in Romaniaca noastra e greu cu firmele noastre....
  11. La ce firma mergi colegu? ca in romania e greu tare....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.