Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

paulurs

Members
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de paulurs

  1. Contractul se face între firma (nemțească) și șoferul x care va trebui să aibe o locuință/chirie sau să fie înregistrat undeva în Germania. Prețul lunar pentru care poți fi cazat în Weekend-uri poate fii între 130/180€ (pe lună)... Depinde de locuință-condiții.
  2. Și dacă după un an se termină cu frigo și trebuie să duci ADR, sau odată poate n'ai frigo și ai ADR, ce faci? te duci scasă că n'ai ADR? Locul de muncă este pentru perioadă nedeterminată, dar turele se pot schimba(este ceva normal)
  3. caut sofer cu experienta pe cap tractor cu semiremorca firma este in Nürnberg Germany pentru o tura de Fernverkehr in Germania. (luni-vineri pe drumuri) sambata duminica pauza- normal in Nürnberg salar aprox. 2000€/luna depinde de clasa de impozitare(daca e necasatorit 1 daca e casatorit 3 clasa 1 1800-2000€ clasa3 1900-2000) salariul poate fi variabil dar NU mai putin de 1800€/luna Cerinte: experienta macar un an pe semiremorca (daca nu are, sa dea o proba) Permis BCE -atestate marfa si ADR cartela tacho - cunostiinte medii limba germana sau Engleza trimiteti cv-urile la paulurs@ymail.com
  4. country stile ... te relaxeaza .. .. si cand esti obosit mai merge si populara romaneasca, cine e roman adevarat nu poate sa spuna ca nu ii place, doar stilul asta il avem in sange, e al nostru sigur ca nu toate cantecele au cuvinte adecvate pentru principiile de viata ale unora(un mic apropos : nu plimbam pe "orcine" cu camionu), dar, putem selecta foarte usor ce ascultam si ce nu.... de exemplu... http://www.youtube.com/watch?v=PmVrwWxX ... D38FD8840F mai dai de o restrictie de depasire... si daca nu ai o activitate mai buna (de a bate ritmu la piesele astea) te apuci sa bati acceleratia la depasire... si dupaia ... stiti voi cat e amenda pt depasire pe interzis http://www.youtube.com/watch?v=p0710ukI ... ults_video ... si bancurile mai merg
  5. aveti si voi grija mai pentru ce patroni idioti va angajati sa lucrati !!!
  6. "Bertalan Transporte" din Nürnberg (google) Daca te intreaba de recomandare nu le spui ca te-am recomandat eu , pt ca eu n-am fost chiar soferu ideal pentru ei
  7. pai nu il manipulezi, conduci peste program tragi in parcare si suni... am colegi care au facut asta pentru ca tot timpu ii punea sa faca 10 de condus.. o facut peste program, o tras in parcare o sunat BAG si lui i-o dat 25 eur amenda... si la sef de cateva mii bune ... deci , l-o incaltat
  8. sau mai bine mergi cu bagaju pt o luna la vama undeva unde`s multe tiruri si vorbeste cu unu sa te ia cu el din cati 50 de tiristi or fi acolo gasesti tu un sofer care sa te ia, ca numa unu iti trebe Bafta !
  9. stiu eu ceva in Germania ! dar ar trebui sa stii germana ! si Engleza obligatoriu !
  10. Eu cred ca amandoi avem o problema , si chiar toata lumea are probleme... dar mai bine cere informatiile de care ai nevoie la ARR pentru ca ei sunt cei mai actualizati in ceea ce priveste problema atestatelor normal ca astepti , dupa ce ti-ai depus cererea pentru eliberare, astepti 3/4 saptamani am asteptat si eu. Eu ti-am spus cum am facut eu , nemultumit de raspuns ? Go Ask ARR ! P.S. scrie citet !
  11. da voua nu v-a spus cei de la scoala autorizata unde ati facut pregatire si unde ati dat examenu ? nu v-au dat detalii ce sa faceti dupa examen ? sau ati lipsit la lectia aia ? =P
  12. mai eu l-am facut in primavara 2012 si trebuia : sa dau examen, dupa 3 zile sa merg la ARR si sa ma inregistrez pentru eliberare atestate. Acolo trebuia : Copii dupa : Chitante cum ca ai platit taxa pentru eliberare , buletin, permis; si mai trebuia sa ai o poza aia pt cartela taho si pt atestat marfuri generale . pentru ca astea vor fi carduri , iar ADR este talon .
  13. Dar daca te pune sa pui magnet si nu vrei si tu mergi , nu respecti programu, tragi intr-o parcare si suni la ifptr sa vina sa te controleze. tie iti da o amenda de 100 lei si la sef vreo 5000€ nu merge si asa ? Data viitoare n-o sa iti mai spuna sa pui magnetu Si daca te da afara, il dai in judecata ! pe ce motiv te da afara ? Trebuie sa fi facut ceva ca sa te dea afara !
  14. Bashtan ! Care e problema ? Nu stii de ce sa te legi ? ce sa comentezi ? Am scris ca ii trebuie poza cu el , de marimea celei din Buletin sau Passport. Dar asta se intelege ! tu esti singuru care nu intelegi ?
  15. Da alea se depun , du-te si depune-le ! Copii si poza de buletin /passport
  16. Dragi colegi ! Eu am dat anu trecut in primavara examene pentru ADR , agabaritic , marfuri generala. Pentru Adr cisterna si agabaritic am mai dat odata pentru ca nu am fost destul de pregatit prima data. Pana sa dau si Adr cisterna si agabaritic eu mi-am scos Adr colete si restu. Nu am actualizat certificatu ADR sa imi scrie pe el ca am voie si cisterna. Cat timp vor fi valabile daca nu am eliberat certificatele ?
  17. paulurs

    Siemens VDO taho

    Colegii, ma intereseaza cum sa pun taho pe OUT ... daca poate cineva sa faca un video ... cred ca ar folosi la mai multi ! adica daca scot cartela si merg in continuare sa nu imi scrie "insert card" ... nu imi trebuie asta sa merg pe drumurile publice fara card ! ci , cand sunt in garaj, sau in depozite(de multe ori am de asteptat si tot merg , iara stau , iara merg putin... si imi strica timpu,..)! pentru ca nu vreau in caz de control sa se vada ca masina a condus fara card. daca il pun pe out , am auzit ca nu e problema. :)merci anticipat !
  18. e tare , tare de tot il are careva deja ?
  19. miki23.. se pare ca tu nu ai avut nici o legatura cu germania ! daca vrei sa te bagi la un apartament sa il inchiriezi , si esti Roman, e clara treaba daca vrei credit din banca si esti roman , e clara treaba din nou daca te intreaba unu pe strada sau la locu de munca de unde esti , din nou e clara treaba Romanu nu prezinta siguranta deloc in Germania ! Clar ca, eu pe oriunde merg vreau sa dau dovada ca sunt si Romani civilizati si respectuosi, cu bun simt si manierati, si de-aia va spuneam si voua, sa faceti ca mine.... poate mai spalam putin imaginea. toti se feresc de romani ! si atunci cum baiu sa mai te mandresti ca esti roman ? esti copil , nu stii ce vorbesti ! nu mai este patriotism in romania ! sunt doar vorbe ! nu vezi ca toti cine ajunge in functii, sus , trage pentru familia lor si restu lumii !!! asta e ...fiecare pentru el si ai lui nu avem ce face !
  20. jobrapido punct de .... cautati acolo joburi in germania .. este si in austria ... cautati chiar dupa oras. dar care vreti germania. invatati putin limba, ascultati muzica in germana, tv in germana , filme., etc. va ajuta mult . nimeni nu te ia daca nu se poate intelege cu tine ! nici eu nu am avut experienta cand am inceput treaba si am inceput pe camion cu remorca la schimbat de containere ! mai mult decat experienta trebuie sa ai bun simt , sa fi punctual , respectos , si dorinta de a invata si de a munci VA ROG CARE VENITI IN GERMANIA = PENTRU CE JOB , NU FACETI TARA DE RAS !!! mie unu imi e rusine sa spun la cineva ca sunt Roman, pt ca stiu ce reputatie avem !
  21. Omule cum sa iti zicem noi cat sa dai din volan ?? esti tare sod. daca ai condus pe camion cu remorca, nu trebuie sa ai treaba la parcari cu saua daca chiar vrei sa te joci putin de=a parcatu , ia-ti un simulator
  22. mai soferi , eu am doar 20 de ani , impliniti de curand, sunt in Germania pe lkw cu remorca, am fost oprit de politie pentru control si nu s-a legat nimeni de cati ani am si nici de cand am permis pe lkw deci , nu va mai faceti probleme ... conduceti linistiti
  23. poate te ajuta videoclipu asta http://www.peteava.ro/id-110603-ce-ti-poate-face-o-musca
  24. hai mai Virgile, ne iei pita de la gura ? conduceti mai, si va rugati sa nu va opreasca nimeni
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.