Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

A.S.U. PH

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre A.S.U. PH

  • Dată Naștere 09/30/1971

Profile Information

  • Locatia:
    PLOIESTI

A.S.U. PH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. 8)am lucrat 2 sapt mi-a fost de ajuns ,in 4 zile am dormit 9ore,nu cred ca face cineva fata, ;ziua incepea la 23noaptea pina la2 trebuia sa termini de incarcat,plecai descarcai luai retur[ambalaje],te descarcai,in maxim o ora primeai alta incarcare pe la 10 dimineata ,la ora 12-13 trebuia sa fi incarcat -plecat,descarcai[idem],la ora 23 alta incarcare,si ute asa 4 zile si am fost praf,am dormit printre descarcari o ora doua,asta este STEP ONE,motorina la limita,toti merg cu 50km/ora cu un consum de maxim 29-31%,gol-plin,masini praf obosite,.nu-mi mai trebui intern ,afara la program si linistit .
  2. vreti experienta dar nu pe bani putini, aveti de asteptat,atestate or fi bune in tara ,afara nuisi au rostul ,vreti experienta fuga la Hartl ,dupa ce invatati mai luati si ceva banuti ca pentru inceput, eu am trecul pe la ei si nu mi-a stricat ,esti incepator si vrei si bani, cunosc baieti care au dat sa invete,asa ca fara nazuri, sau alt JOB.
  3. acum ceva timp am postat o atentionare cu firma Valsen,scoate cardul din tahograf si incearca sal descarci osa ai o surpriza firma nu exista,pacat de Scanii-le firmei ,si alti au luat TEPE , cin auziti de VALSEN SRO PRAGA , intoarceti spatele,firma de tepari.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.