Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

XIonut

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre XIonut

  • Dată Naștere 11/10/1996

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Sibiu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

XIonut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Multumesc Mario pentru raspunsul tau si ție Gongy asemenea.Va doresc drumuri bune si sarbatori cat mai fericite.
  2. Bună seara,revin cu o întrebare aș dori să clarific o dilemă care circulă între colegii mei de muncă si ar fi vorba despre......Dau un exemplu. Luni dimineața dupa o pauza de odihnă săptămânală normala(45h)plecam in cursa si avem o zi de 15 ore de munca(10h conducere)cat este obligatoriu pauza?9h sau 11h(eu raspund la aceasta intrebare 9h deoarece 24-15=9h)colegii mei raspund 11h aș dori sa aflu raspunsul.A 2 este ceva de genul daca Luni am urcat programul la 10h conducere si 15h de munca Marti nu mai pot face asta deoarece este obligatoriu sa nu se urce la 10 ore si 15 ore de munca una dupa cealalta gen luni da marti nu.....(poate gresesc eu aici dar eu ma gandesc ca le pot face cum doresc atata timp cat am 2 zile 11h pauza si restu 9h minin)si de 2 ori pe saptamana avem voie 10h conducere. Va multumesc foarte frumos,scuzati formularea dar pe final m-am cam grabit.
  3. Iti multumesc frumos colegule chiar azi am vorbit cu ei la incarcat si se uitau la mine bâtă.Iti doresc toate cele bune.
  4. Mersi frumos colegule,stiu ca "am dat cu muci in fasole"dar mai multi colegi m-au derutat pentru ca au zis ca este nevoie de recuperare....sunt la inceput si de aceea.Multumesc inca odata drumuri bune va doresc.
  5. Buna seara am si eu o nelamurire in legatura cu recuperarea pauzei(daca este necesar)...''''perioada de repaus zilnica''' Luni:la ora 04:50 am plecat spre cluj din sibiu unde am descarcat, dupa care am venit inapoi am incarcat pentru pitesti unde voi pleca la ora 4:50 de dimineata.Programul de munca l-am incheiat la ora 15:00 Marti:Pitesti cum am mentionat mai sus plecare in jur de 4:50 dupa care trebuie sa incarc satu mare undeva in jur de ora 14:00 sunt incarcat(aici apare nelamurirea)as dori sa fac acasa o '''perioadă de repaus zilnic redusă”: de 9h dupa care sa merg spre satu mare(unde fac 7h lejer)acolo sa fac '''o perioadă de repaus zilnic redusă”: din nou dupa descarcare de 9h si sa vin spre casa. Miercuri:Plecare de la satu mare plus ca trebuie sa incarc pentru pitesti unde trebuie sa descarc joi dimineata,iar dupa am incarcare pentru targu mures vineri dimineata. Vineri:cum am mentionat incarc joi cand ajung de la pitesti si descarc vineri dimineata dupa care intru in repaus saptamanal normal. Intrebarea mea este urmatoarea pana vineri deschid 6 programe de munca (bineinteles ca doar 2 sunt perioade de repaus zilnic reduse”:restul sunt normale)sunt obligat sa recuperez ceva in cursul saptamanii urmatoare sau nu? Specific:sambata duminica nu lucrez deci fac''' un repaus săptămânal ”: de 45-50 de h.....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.