Jump to content

Dom1988

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Dom1988

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 12/09/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut ,am vorbit cu ei nu am plecat deoarece am găsit altceva ,Colegu după 2 ani de tir nici mama nu îmi inspira încredere ,ei te au la mâna pentru ca au posibilitatea sa te țină acasă și a te utiliza mai bine și pe multe părți decât alți gen -descărcător ,montator schele de spectacol (marfa ce o ai in spate ) plus am vorbit cu un Domn Roger care spunea ca și dacă sunt alte firme ce Descarcă tiruri pentru același spectacol toți participa din Team cum spuneau ei .Despre interviul tău cred ca nu ai vorbit clar cu ei ,nu ca as fi eu mai deștept ,dat le-am spus in fata ca dacă schimba poanta cu salariul Și nu am act adițional plec de oriunde sunt ....
 2. Salut colegul ,dai mai multe detali ai lucrat efectiv la ei nu ai muncit la ei ,pentru ca mie imi spuneau azi de 55 EUR diurna cu act aditional si salariul RON 2000 ,in cazul in care ramai in tara diurna la jumate si salariul pe Romania normal asadar ?
 3. Stimați colegi in fiecare țara in concluzie sunt lucruri bune și mai puțin bune totuși luând in calcul descrierea/portretul robot făcut de CRISTI pare ca UK nu ii chiar cea mai civilizata și dreapta țara cum se doresc ei a fi ,spre rușinea mea și eu trebuie sa merg la ei ,am mai fost însă nasol ca trebuie sa ii suportam doar pentru ca € ,asta este .Pastrati o limita de decenta in exprimări ,scrierile postările vulgare nu fac o imagine buna romanilor .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.