Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

danii

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danii

  • Dată Naștere 09/12/1984

Profile Information

  • Locatia:
    buzau

Contact Methods

  • Yahoo
    danii

danii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut la toata lumea ,citind toate ce se scrie pe aici sincer te la-si singur de meseria de sofer inainte sa incepi daca asculti in gura la toti ce spun si ce scrie,eu sincer va spun cand am inceput meseria de sofer pe tir nu aveam nici un km parcurs cu tiru doar ce am fost cu un asa zis coleg de varsta cu bunicul care mi-a dat asa zise sfaturi ale condusului dar una e teoria si una e practica singur pe cabina prima mea cursa nu cred ca am so uit ni -ci o data cand am incarcat din port din constanta ciment si cand am vrut sa pornesc prima data am cam acelerat un pic mai tare si ce sa vezi cum sa ridicat cu rotile din fata dragul meu camion ,,iveco,,sa vezi cum a sarit tot de sus ,statie casetofon ,acum sincer sunt povesti de povestit si de inpartasit cu colegii mai ales incepatorii care sunt la inceput de drum, dar sincer va spun la toti incepatorii care au apucat pe drumul asta sa nu renunte cu perseferenta si cu mult calm e loc pentru toti in lumea asta inportat e sa nu dai la disperare ca esti terminat cu totu inportant e sa crezi in tine asa ca pentru incepatori animo si multa bafta .si sa nu uitati ca si cei care sunt marii acum au plecat candva tot de unde suntem noi acum ,asa ca totii avem un inceput dar cate unii uita de unde au inceput. asa ca incerc sa termin ce am avut de spus dar nu inainte sa spun tuturor incepatorilor tot inainte sa nu renunte ,si eu am trecut prin perioada asta si am reusit singur asa ca urez bafta tuturor si mai ales incepatorilor la angajare .
  2. referitor la totii patroni de camioane eu unde lucrez gandesc in primul rand la mine si merg dupa conceptia ,,decat sa ajung eu sa plang mai bine sa planga el cu ai lui lingaii,, mai departe sti cum e proverbul romanesc cale batuta cine te prinde sa te ,,,,,,,,,,pupe.
  3. sincer pentru totii soferii de tir o spun oare ce o fi -si pe sufletul soferului bulgar ,cel putin numai in postura lui sa nu fi acuma ,cat despre fata sincere condoleante familiei .
  4. colegu gabi daca nu te superi da si tu adresa ,nr de telefon de la waberers as vrea si eu sa-mi incerc norocul la ei de -si nu prea am experienta totusi sper macar.multumesc si iti doresc nu-mai drumuri bune.
  5. frumos colegu te pricepi,dar ceva pe un tir ma refer cu fotografia ta pe remorca tirului.bravo te pricepi
  6. salut adrian te rog dezvolta si mi-e cum pot intra in posesia cardului european ,in cazul me-u nu am lucrat deloc pe cartea de munca in romania doar afara in spania 9anii unde trebuie sa merg,ce trebuie sa platesc.multumesc mult astept raspuns.
  7. salut la totii colegi de aici sincer cate o data nici nu sti ce ideii sa-ti mi facii cand auzi la totii opinii si critici despre firme care opereaza in romania cat sunt de escrocii unii patroni, eu sincer ca incepator vad greu tare o firma serioasa care sati ofere sansa noua care suntem la inceput de drum ,totusi eu sper ca o sa gasesc ceva serios si sincer urez suces la toti colegi care au ales aceasta meserie.,,bafta la toti golegii,,
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.