Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

madadais

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre madadais

  • Dată Naștere 01/14/1974

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Timisoara

madadais's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Multumesc pentru raspuns, este si asta un inceput, avand in vedere ca sunt mic si nu prea stiu nimic, in opinia ta si nu numai care ar trebui sa fie salariul pentru incepatori.
  2. madadais

    Salut

    Salutari la toata lumea. Ma numesc Madalin Paul Chilom si sunt din Timisoara, " Madadais" vine de la numele meu, cand eram mic nu puteam sa il pronunt, in loc de Madalin ziceam Madadais, majoritatea imi zic Mada. In ianuarie urmeaza sa fac 46 de primaveri si sunt hotarat sa incep de la inceput. Posed B.C.E. din 1995 dar abia luna viitoare voi merge sa dau atestatul ( CPC si probabil si ADR Colete). Probabil ca primul meu post trebuia sa fie aici ( acesta este al doilea ) si asa cum spuneam nu m-am mai urcat pe camion din 1996, pe tir nu imi amintesc sa fi fost vreodata. Am lucrat in diferite domenii, am reusit sa imi fac o casa, am doua fete, cea mare merge pe 12 ani iar cea mica pe 7 ani. Sofer vreau pentru ca asta am vrut dintodeauna dar pana acum nu a fost momentul, ce sa fac daca imi place sa am cercul in mana mea, in plus situatia financiara incepe sa ma depaseasca azi iau banii si in 5 zile nu ii mai am si asta nu pentru ca nu stiu eu sa ma gospodaresc ci pentru ca am incercat sa le ofer fetelor ceea ce eu nu am avut dar e greu cu salarile astea de mizerie din RO. Gandul sa plec departe de ele este colpesitor de dureros dar acum sunt destul de mari ca sa inteleaga ca nu este alta solutie, casa e terminata relativ deci nu ma mai retine nimic sa ma apuc de ceea ce vroiam de o viata, soferia. Stiu ca sunt nou si pe aici si in meserie si citesc de cateva zile acest forum unde sunt cuvinte pe care nici nu la inteleg dar incep sa le deduc cum ar fi treba cu "magnetu", eu nu gandesc asa in plus cum vine aia " pe raspunderea mea ", pai tu esti la volan si ei la kilometri departare, ei raspund sau tu daca se intampla ceva cu masina, marfa, sau si mai grav Doamne fereste sa omori pe cineva. La cate s-au spus aici cred ca mi-ar trebui un an intreg sa le citesc pe toate dar din pacate nu am timplul necesar si in plus " nevoia te invata ". Nu imi permit sa plec orbeste spre meseria de sofer sau cu alte cuvinte cheltuielile si ratele lunare trebuie platite deci voi avea nevoie de o sincronizare cat mai mare in ceea ce priveste schimbarea locului de munca, schimbarea datelor cand se fac platile ( salar, cheltuieli, rate ). Faptul ca nu am fost niciodata pe Tir nu ma sperie, teoretic as vrea sa plec pe comunitate in cel mai scurt timp posibil insa nu cunosc pe nimeni care ar putea sa imi dea un sfat spre ce firma din Timisoara sa ma indrept, cum ar fi mai bine sa incep, ce ar trebuii sa fac prima data, etc, etc. Daca doriti sa imi dati un sfat e binevenit si multumesc frumos. Deocamdata ma opresc aici e duminica dimineata, mai beau o cafea si ma apuc din nou de invatat ADR-ul e mai greut. Inca o data multumesc si va doresc la toti drumuri bune.
  3. Salutari la toata lumea. Eu sunt un incepator cu toate ca posed B.C.E. din 1995 abia luna viitoare o sa dau pentru atestat ( CPC si probabil si ARD Colete + cardul ). Am citit tot si tot nu am inteles care ar fi ajutorul pentru incepatori. Inca nici nu stiu spre ce firma sa ma indrept, nu am mai condus masina mare din 1996, pe Tir nici nu m-am urcat si totusi imi place sa conduc in plus in tara am incercat existenta unui trai familiar decent dar cu salarile din RO nu se poate deci pot sa spun, ca un compromis, ca imi las familia pentru bani, bani care sa intoarca tot la ei. Problema este unde gasesc eu pe cineva dispus sa ma invete pe Tir. Deocamdata atat. Multumesc pentru raspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.