Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

chioru

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chioru

  • Dată Naștere 07/19/1967

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

chioru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. chioru

    problema electrica DAF

    colegule multumesc frumos. am luat la purecat firele de la baterie la display......si a fost ciupit un fir................l-am izolat si acuma merge. iti multumesc frumos. ai dreptate este carrier.
  2. chioru

    problema electrica DAF

    Buna ziua. la un DAF cu duba frigorifica de 8.5 to nu primeste alimentare displayul pentru pornirea agregatului frigorific.e un circuit indepent de motorul camionului,functioneaza cu 12v. am verificat bateria,sigurante,am pus si alt display rezultatul fiind acelasi de unde am dedus ca nu se alimenteaza displayul. ce sa mai verific? cum? va multumesc frumos!
  3. chioru

    problema electrica DAF

    o problema oribila la DAF....... nu merg stergatoarele..............asta am bagat de sama........ cand pun contactul imi arde siguranta de la stergatoare.............inainte de a pune intrerupatorul stergatoarelor in functie. deci cum pun contactul,arde acea siguranta. oare unde sa fie hiba?.....la tabloul de sigurante? cevafire se ating? sa fie altceva? daca aveti vreo idee......va rog!
  4. salutare! am rezolvat-o,intr-un mod nu chiar ortodox,in sensul ca, am scos din circuit difuzorul din bord pentru alarme. i-am schimbat initial senzorul de aer de pe supapa de refulare insa cu rezultat zero,asa ca, neavand timp sa merg la un service,unul si competent ,ca am fost la de alea care nu i-au facut nimic,am recurs la metoda asta. am desfacut bordul si i-am scos alimentarea de la difuzor....rezultat....nu bipaie insa da cu rosu ...air sensor defect....care- hiba pot doar banui..ceva senzor primeste o comanda de undeva si activeaza alarma. cu toate ca are avertizarea cu rosu in bord,are aer la valorile normale...10-11 atmosfere, nu blocheaza.....ceasul la presiunea de aer sta pe zero. poate imi dati ceva sfaturi. nu pierde aer! am verificat asta. raspunde corect si la telecomanda de ridicare sau coborire a pernelor de aer cat si la egalizare. va multumesc frumos.
  5. Am rezolvat-o pentru o vreme cel putin.Am anulat difuzorul din cabina......momentan n-am putut face mai mult.....am fost la un electromecanic..tester...n-a stiut ce sa-i faca.asa ca......fiind terorizat de bipuri......am recurs la metoda asta.. daca stiti alte rezolvari va rog....nu ma uitati. va multumesc frumos!
  6. tot asa face....nu stiu care senzor e de vina...am luat toti senzorii gasiti pe supapele de aer,inclisiv de pe cea de refulare............am incercat sa fac scurt la senzori.........un coleg mi-a zis sa scot firele de pe difuzorul de alarma......ala este in bord......cum ajung la el? e complicat? pot strica ceva? te rog daca poti sa ma ajuti cu sfaturi!.sunt utile si-ti multumesc pentru cele de pina acuma. am cautat tutoriale cu asta insa n-am gasit. inca odata iti multumesc frumos.
  7. multumesc frumos de raspunsul prompt. am verificat.....pierdere masiva de aer nu este........adica vreau sa zic ca nu se aude aerul iesind din instalatie......refuleaza cand trebuie .....undeva intre 10-11 atmosfere...... nu stiu ce sa-i mai fac.
  8. buna ziua! am o problema enervanta la un DAF cf . mereu imi face zgomot in cabina,adica tot bipaie senzorul de la aer.......air presure low.cu rosu si alarma imi face creierii varza. va rog mult sa-mi spuneti cum pot anula alarma aia...........ma nenoroceste....aer pe instalatie am,camionul nu este frinat........acul din ceas.manometru este pe 0,insa alarma ma zapaceste. am scos o siguranta din tablou......a tacut insa nu merge semnalizarea doar avaria....in rest luminile merg.....am scos toti senzorii de pe supapele de aer.inclisiv de pe supapa de refulare.......alarma tot suna................ va multumesc frumos! evita te rog scrierea tip chat...tz..rw..etc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.