Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

moisii.valerica

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de moisii.valerica

  1. te intereseaza angajare pe Germania ?
  2. AMYRAL , o duc mai bine cei care sunt seriosi in munca lor,la aceasta firma , decit cei pocaiti (cum spuneti voi)
  3. Bai OLDTRUCKER, trebuia sa te faci prozator ca vad ca le ai. Ti-a luat mult timp pina ai gasit acele fraze pe unde le-ai cautat ?? ;D Nu stiu cum scrii de mana , ca pe tastatura le ai.. ;D Concluzie : cu scrisul le ai , dar cu condusul unui camion,cititul hartii sau GPS-ului si cu actele necesare la bordul unui camion cred ca esti in "PLOP". Si nui mai vorbi de rau pe toti ca nu esti tu "PIATRA DE BISERICA".
  4. Raspuns pentru mugurel. Gaby asta cred ca a vazut un film....Daca e asa tare sa-si dea numele complet pe forum,sa spuna data exacta cind a venit la Brusell si cu cine a facut initierea. Sincer nu stiu de unde a capatat atitea informatii....Eu tare ma tem ca nu cumva sa-l cunosc pe acest gaby,mare lucru daca nu a lucrat o perioada,s-a plictisit si a fugit,iar acum da cu biciul in firma. Mugurel,urmareste-ma cu atentie . A venit la firma adus de un prieten, un baiat pe nume Florin din Savani (Botosani). A stat la initiere 5 saptamini cu prietenul lui apoi d-nu Liviu (ti-am mai spus,il respect pentru ca ma respecta) a zis sa il iau eu o saptamina,doua ,apoi sa ramina in locul meu sa pot pleca in concediu. Concluzia care este.,acest baiat este total in afara meseriei,stie sa mearga doar inainte,nu cunoaste semnele de circulatie,nu stie sa urmareasca GPS,nu stie sa se incadreze pe banda,nu stie sa decupleze si cupleze un trailer,nu stie sa completeze o diagrama !!!,are doua probleme cu volanul,dupa ce ia o curba lasa volanul din maini sa se redreseze si a doua,tot timpul da de volan in scurt ,stinga-dreapta,etc.etc,pot umple o pagina. Ce parere ai ?,il poti numi sofer ? Afla ceva, a ramas pe camion in locul meu. Am zis sa ii dea o sansa. Finalul il vom vedea in o saptamina sau doua. Acest gaby de Botosani fabuleaza rau de tot, a luat cumva el bataie de la d-nu LIviu ??, daca a fugit acasa de unde stie el ca stau soferii la rind la firma ,sa primeasca banii restanta ??. Mugurel,afla de la mine un lucru ., acest autointitulat *sofer* ori a lucrat la noi ,s-a plictisit de meserie,ori poate ia fost dor de mamica si a fugit acasa, ori nu are treaba cu soferia si normal ca nu s-a putut sa i se dea un camion in primire. Au venit o sumedenie de incepatori la firma,care are inclinatie spre aceasta meserie ramine care nu acasa. Acest domn gaby trebuie sa stie ca unul chiar incepator daca vine si se descurca bine primeste camion in scurt timp,daca nu trebuie sa inteleaga singur sa-si faca *valiza*,nu ? In concluzie ., nu va luati dupa tot ce debiteaza acest gaby, spune doar timpenii si ca sa va lamuriti va sfatuiesc sa incercati un interviu la aceasta firma. (P.S. nu iau bani pentru publicitate,nu sunt deal lor, sunt o persoana careia ii place dreptatea si adevarul). Astept raspunsuri. Draga mugurel din cite vad nu prea te intereseaza soferia ,probabil din lipsa de ocupatie stai si tu pe forum si iti spui parerea,asai ? Daca te interesa avei sa ma contactezi,chiar de esti in italia,nu ?? Ce muncesti acolo ? Afla ca in momentul de fata aici se mai cistiga ceva bani frumosi (sofer comunitate).
  5. Raspuns pentru mugurel. Vezi cum te superi tu pe *sat*(este o expresie) degeaba , are dreptate cel cu care ai vorbit la telefon. Tu ai impresia ca a lucra pe un camion(TIR) in comunitate e ca si cum ai merge cu o masina mica prin Suceava sau de unde esti tu ?? Mai stai si tu de vorba cu cei ce lucreaza aici si o sa i-ti schimbi parerea. Uite asa veniti voi astia ce a-ti luat C+E de citeva luni si va dati mari profesori !! IN firma asta nu stiu sa lucreze moldoveni de dincolo de Prut, aia lucreaza la niste patroni tot din Moldova cu ,camioane inmatriculate pe Iasi ,si ca un fapt divers i-ti spun ca au de doua ori pe luna cite 150 euro pentru mincare si la final de luna mai primesc 700 euro(sursa sigura ca am stat de vorba cu unul dintre ei). Uite eu i-ti fac o propunere,cu riscul meu pentru ca nu te cunosc. Peste o saptamina vin acasa in concediu. Ne intilnim sa te cunosc,eu vorbesc cu patronul meu si te iau pe raspunderea mea cu mine la initiere,te tin si de mincare si daca in 2 saptamini esti capabil sa te descurci aici la fima de trailere unde trag eu,i-ti promit ca renunt la camion in favoarea ta. Dar daca nu reusesti cerinta mea este sa te adresezi pe acest forum si sa spui totul punc cu punc. Esti de acord Vezi ca ai facut niste afirmatii zilele trecute si tu esti total in afara subiectului,te iei si tu ca si altii dupa tot felul de povestioare. Si inca ceva,esti stresat cind scrii,ai emotii sau asa scrii tu,adica cu asa mari probleme de pronuntie. Am uitat de inca o intrebare. Ce limba straina vorbesti cit de cit ??
  6. Raspuns pentru *dariusss*. Lucrez la firma TRUK-IERBAC din iulie 2011 si am ca sef pe d-nul Bacrau Constantin (asta ca sa vezi ca i-mi cunosc seful). Eu am tras doar trailere KDS-logistics si lucrez 99% doar cu porturile din Rotterdam,rar am dus trailere in porturile din Zeebrugge. Pentru cultura ta ganerala intreaba cine lucreaza pe camionul cu nr SV 23 BAC. Pe cei care iai intrebat au fost probabil ca tine,a-ti stat cel mult o luna in comunitate si a-ti fugit acasa ca va era dor de mamica. Spune adevaratul motiv pentru care ai plecat de la firma.
  7. Salut toti colegii !! Raspuns pentru *rebelul* si mugurel. Primesc un salariu de 1500 euro si respect din partea patronului si a dispecerului ,pentru ca si eu la rindul meu le port respect. *rebelul* te rog sa-mi spui in ce perioada ai lucrat la aceasta firma si motivul pentru care ai plecat ?? Fiti barbati si nu va mai ascundeti dupa toate pseudonimele. Cind faceti o afirmatie veniti cu probe si dovezi concrete.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.