Jump to content

SXNel

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About SXNel

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 04/21/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pai ce sa zic Cico, tot oamenii, spun ca daca te-apuci sa numeri foile la placinta , nu te mai apuci de 'patiserie'. Pana una alta, sunt patiserii care prospera, iar noua ne plange sufletul dupa o placinta din cand in cand. De cand e lumea asta, treburile merg in directia dezvoltarii si a evolutiei, dar asta nu inseamna ca toata lumea participa la asta, chiar daca toti suntem martori.
 2. Pai intreb si eu ca 'omul liber' (inca), daca este asa de mare criza de soferi, inseamna ca este mult de lucru, nu? Daca este asa de mult de mult de lucru, care-i treaba de nu te duci sa incepi un leasing si sa lucrezi pe cont propriu?! Sau sclavia, in Romania, este echivalentul comfortului psihic in primul rand?!
 3. Totusi pentru cine vrea sa inteleaga mai bine, se poate uita la seminarul asta http://utilajutcb.ro/uploads/docs/semrm/Seminar 1.pdf este similar cu ce ne trebuie noua.
 4. Binenteles ca EXISTA o formula pentru calculul incarcarilor pe axe, in functie de centrul de greutate al sarcinii si de distanta intre reazame(axe). Nu are legatura cu inaltimea sau volumul incarcaturii, are doar legatura cu punctul de aplicare al centrului de greutate al acesteia. Se face un calcul de momente de rasucire in functie de reazame. Fortele care contra balanseaza greutatea sunt reactiunile soselei in punctele de contact ale rotilor. Din pacate nu pot atasa fisierul cu poza care sa ne ajute pe toti sa calculam mai usor. E o problema cu serviciul acestui Forum, cred.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.