Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sofer10

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Sofer10

  • Dată Naștere 09/16/1982

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Sofer10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. LTS Gmbh firma Germana nota 1 cu indulgenta… LTS este o firma de care ar fi bine sa va feriti, se lucreaza 6saptamini cu 2 normal dar e posibil sa stai si 7-8,saptamini, gasesc motiv ba ca nu pleaca nimeni cand ai tu 6 saptamini ….etc., dispeceri praf ,te fac din vorbe, mint si tot cum vor ei iese,dus la greu 9-10 ore [conducere],repausuri zilnice cat mai scurte ,ca daca nu esti sunat, plecat duminica seara 22 pentru 2 ore condus, la saptamina dubla mergi peste 95-100 ore ca asa vrea dispecerul un italian care face legea, nu-l intereseaza nici de BAG, nici de legea europeana reg 561, nici de legea munci de la noi(concediu, ore lucrate stipulate in contractual individual de munca) la garaj nu prea ai sanse sa ajungi poate 1 data daca ai noroc daca nu pe cabina 6 saptamini…, daca intri in autohof nu poti plati cu DKV platesti tu cash si vezi bani dupa 4,5 saptamini daca nu folasesti tichetu sa mananci, daca mananci nu iti deconteaza, camioane bune nu vedeti pentru romani, nemti au camioane bune restul, romani adica, seria 5005, 720, 450 niste epave pe roti MAN, Volvo FH12 regulile sunt pentru romani(sclavi considerati de firma LTS) ca asa vrea macaronaru sef. pentru nemti alte conditi. Pentru cine a lucrat la ei au simtit pe pielea lor , pentru altii care vad un anunt dat de LTS descrierea e de parca tot e roz, curge lapte si miere ....se insala , ca sa vedeti si niste conditi de "cazare" la placaje dormitoare Nordwalde 2,5 pe 3m incredibil, inuman cum de nu a anuntat autoritatile Germane pana acum sau sa speram ca urmeaza. E un cosmar firma LTS.
  2. Buna ziua , in legatura cu cele mentionate de domnisoara LTSTRUCKS cu numar de telefon 0732697010 ( initialele numelui si numarul de telefon sunt publice , se gasesc la anunturile postate in mica publicitate de pe internet ) , cu functia de secretara noua angajata la firma LTS TRUCKS & TRAILERS SRL cu sediul in Timisoara , str. Calea Bogdanestilor 22A , ap. 5 , jud. Timis , ROONRC.J35/500/2009. Pentru aceasta firma de transport ( sau firma de recrutare ) care nu detine nici macar un camion , sau parc auto , in organigrama firmei nu cunoastem sa fie vreun coordonator de tranport , as dori sa precizez ca in postarea facuta in data de 27 februarie de catre Sofer10 ,se scrie clar ca este vorba de o firma din Germania ( LTS GmbH din Germania ). Deci , stimata angajata care va ocupati cu sesizari si cu amenintari in mediul virtual stiati ca exista Codul Penal ? Nu stiati ca dvs. lucrati la o alta companie care este inregistrata la Timisoara, si are alt nume ? STIATI CA: -coliba din OSB(placaje) este o constructie inprovizata si ilegala mai ales in Germania, si este extrem de inflamabil ? (adresa garajului : Westring 24 ,48356 Nordwalde, Germany, a se verifica pe google maps) - camarutele sunt incalzite cu aeroterme cumparate de soferi , daca se declanseaza un incendiu din cauza instalatiei electrice improvizate ? - viata soferilor este mai important decat imaginea falsa a unei firme. - soferii sunt fortati sa lucreze peste 60 de ore pe saptamana care este ilegal conform Reg 15/2002 a Parlamentului European ? - la aceasta firma Germana un coleg roman a decedat ? - dvs nu raspundeti pentru abuzurile de la firma germana , pentru ca lucrati la o alta companie ? PS: STIATI CA , VA URMA !
  3. LTS este o firma de care ar fi bine sa va feriti, se lucreaza 6 saptamini cu 2 recuperare(pentru firma inseamna concediu) dar e posibil sa stai si 7-8 saptamini se gasesc motive, ba ca nu pleaca nimeni sau nu au soferi degeaba ai lucrate 6 saptamini. Dispecerii care sunt praf, mincinosi si tot cum vor ei trebuie sa iasa. Se conduce la greu 9-10 ore se lucreaza 13-15 ore/zi dat find ca Reg 15/2002 a Parlamentului European durata medie a saptaminii de lucru nu poate depasi 48 ore, iar durata maxima poate fi prelungita la 60 ore numai daca media de 48 ore/saptaminala nu este depasita pe parcursul a 4 luni, pentru ei exista doar Reg 561CE/2006. Daca din gresala ai condus 5 perioade intr-o saptamina te forteaza ca duminica seara la ora 22 sa conduci a 6 perioada dintr-o saptamina respectiv 2 ore. La saptamina dubla orele de conducere depasesc cu mult 90 ore, motivind ca amenda este mica, la firma LTS concediul legal nu exist de codul Muncii nu au auzit, repausul saptaminal normal de 45 ore inseamna parcare pe autostrada si ai toate sansele sa stai cele 6 saptamini doar pe parcare, daca faci repausul saptaminal in autohof platesti din bani tai si o sa vezi bani mandatul viitor, Doamne fereste sa folosesti tichetul de la autohof sa mananci ceva ca nu ti se mai deconteaza bani. Camioane bune nu vedeti pentru soferi romani doar nemtii se bucura de ele, regulile din firma doar pentru romanii(sclavi) . Cei care au lucrat la aceasta firma au simtit-o pe pielea lor, in anunturile date de firma LTS totul este roz, curge lapte si miere, sa vedeti conditile de cazare numite placajele de la Nordwalde. Niste cutiute de dormitoare(2,5-3 m) pentru 4 persoane. Incredibil de uman pentru o tara civilizata ca Germania, sa speram ca autoritatile se vor sesiza. Aceasat firma numita LTS este un cosmar. PS. Va prezint placajele(dormitoarele)….va urma
  4. firma neserioasa, nu respecta program, conditii mizere considerati sclavi.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.