Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lucianbaciu

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lucianbaciu

  1. pentru Georgian Dinu care a fost coordonator la Trans Sese din Cluj, s-a facut sofer ca sa poata sa vanda si el tone de motorina cum fac toti soferi de la Sese; acum esti multumit umflatule ca au scazut salarile la 9 E la%/cabina un singur sofer si 11,5 in echipaj. Este firma care plateste cel mai prost din toata Europa. Sandu Gealapu(director la Trans Sese din Cluj) cred ca acum stie cat este motorina la PECO, deoarece soferi nu-i mai pot lasa la nea Feri bonusul de 20 - 30 litri/ camion cand ajungeau in Cluj. lucrul este filmat si in cel mai scurt timp va ajunge pe masa sefilor din Spania de la Trans Sese: Daniel si alti.
  2. pentru Georgian Dinu care a fost coordonator la Trans Sese din Cluj, s-a facut sofer ca sa poata sa vanda si el tone de motorina cum fac toti soferi de la Sese; acum esti multumit umflatule ca au scazut salarile la 9 E la%/cabina un singur sofer si 11,5 in echipaj. Este firma care plateste cel mai prost din toata Europa. Sandu Gealapu(director la Trans Sese din Cluj) cred ca acum stie cat este motorina la PECO, deoarece soferi nu-i mai pot lasa la nea Feri bonusul de 20 - 30 litri/ camion cand ajungeau in Cluj. lucrul este filmat si in cel mai scurt timp va ajunge pe masa sefilor din Spania de la Trans Sese: Daniel si alti.
  3. pentru Georgian Dinu care a fost coordonator la Trans Sese din Cluj, s-a facut sofer ca sa poata sa vanda si el tone de motorina cum fac toti soferi de la Sese; acum esti multumit umflatule ca au scazut salarile la 9 E la%/cabina un singur sofer si 11,5 in echipaj. Este firma care plateste cel mai prost din toata Europa. Sandu Gealapu(director la Trans Sese din Cluj) cred ca acum stie cat este motorina la PECO, deoarece soferi nu-i mai pot lasa la nea Feri bonusul de 20 - 30 litri/ camion cand ajungeau in Cluj. lucrul este filmat si in cel mai scurt timp va ajunge pe masa sefilor din Spania de la Trans Sese: Daniel si alti.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.