Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ionut72

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ionut72

  1. Inteleg si stiam ca se poate ,dar ce doreste disponentul meu nu intelegi nici tu nici Phraeudian, el dorea sa îi muncesc 15 ore fara cele 3 ore de repaus in ele, de aici calculul meu 15 ore munca + 3 ore repaus + 9 ore de la final =27, intelegi? Si legat ca tot scot 15 ore de munca pe ziua respectiva este total gresit si iti spun si de ce, daca in cele 15 ore am 3 ore de pat (nu dispozitie) asta inseamna ca am muncit doar 12 nu?? stiind definitia 'patului', ce spui tu acolo ca sunt platit 15 ore asta doar in putinele tari (Marea Britanie) in care pauza este platita (la unele firme)
  2. Tu spui ca e gresit ok, deci sa adunam cele 3 ore de repaus continuu cu cele 9 ore de repaus de la final = 12 ore de repaus + cele maxim 15 ore = 27? Dar daca din arcul acela de 24 de ore cat are o zi scadem cele 12 ore de repaus (3+9) rezulta 12 ore? Ceva gresit pana aici?? Deci perioada zilnica de munca nu o reprezinta cele 12 ore ramase din calculul de mai sus?!
  3. Am citit, se fractioneaza repausul zilnic normal, dar eu daca am efectuat deja 3 repausuri zilnice reduse de minim 9 ore asta inseamna ca nu pot sa imi prelungesc perioada zilnica de munca inca o data la 15 ore deoarece 15 ore munca+repaus zilnic normal fractionat 3 ore + 9 ore = 27 ore, ori eu stiu ca ziua are doar 24 de ore, gresesc??
  4. Salutare tuturor, astazi am avut o contrazicere cu disponentul meu destul de urata, eu unul stiu ca repausul zilnic nu se poate reduce decat de 3 ori intre doua repausuri saptamanale, luni am efectuat 9 ore de repaus zilnic redus, miercuri si joi la fel,, astazi am descarcat dimineata pe la 08:00, apoi am stat pe repaus [ pat] 3 ore, la care el imi spune ca imi mai trebuie un repaus zilnic redus de minim 9 ore si pot linistit sa efectuez o perioada zilnica de munca de 15 ore!! Eu am spus ca nu este posibil deoarece am efectuat deja 3 repausuri reduse, si imi spune sa pun burta pe carte ca nu stiu regulamentul :))) cine greseste aici??
  5. Recent si eu am incheiat colaborarea cu ei, (din fericire pentru mine) experienta foarte proasta, disponentul cu care am lucrat cel putin era dezastru (iti da mesaj si cand opresti sa iti faci nevoile, repausurile saptaminale nu sunt normale 45+45, se face 45 24 45 24 ,fara recuperare ,atentieee, cand am intrebat care-i baiul am primit raspuns ca 'la noi nu se recupereaza' si ma intrebam cum naiba la ei nu se recupereaza daca asa spune regulamentul 561/2006) intr-o luna buna se pot face si 300 de ore de munca ca ei nu platesc decat vreo 190, la angajare mi-au spus ca orice incarcare si descarcare se plateste 8 lei brut, intr-o luna am avut cam 90 î+d si salariu 1500 de lei :))))) se cara ADR mult mai ales in Germania cel putin jumate din cursele avute de mine au fost cu incarcaturi periculoase, la semnarea contractului iti mai dau o foaie pe care am vazut ca din 10 oameni care eram decat eu am citit-o si am pus ceva intrebari(prin semnarea foii soferul este de acord cu opriri din diurna pentru consumul cu +3% fata de testul BBS care se da cand te angajezi si acolo am scos cam 29%) diurna nu este trecuta niciunde, in firma sunt multi 'Basarabeni' (sa nu inteleaga nimeni ca am ceva cu ei dar la teorie sunt apa de ploaie, si nici nu prea ii intereseaza, pe ei ii doare mai tare de mama Rusiaa) si baietii de la birouri au observat ca 'merge treaba brici' volum de munca enorm si plata execrabila, cine nu crede vorbele mele si a celor dinainte sa mearga sa simta pe pielea lui!!
  6. Confirm spusele lui Iulian, eu inca lucrez pentru ei si mai sunt unele lucruri de spus.....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.