Jump to content

ScaniaR

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ScaniaR

 1. Salut

  '''Se da peste program la greu, se scoate cardul''' asta este o mare minciuna, cand cineva mai spune asa minciuni sa posteze si inregistrarile pe o saptamana- doua,  ca sa demonstreze asta. Daca era asa  nu ar fi stat decat cativa soferi iar noi avem aproape 200 din care unii de cand s-a infiintat firma. Ca din cauza unui "stau" dispecerii mai  spun soferul trebuie sa dea peste 10-15 min sa ajunga la prima parcare disponibila sau la client daca este in zona, este o chestie rara dar normala in cazul traficului din vest acceptata si de politie. Iar soferii nu sunt obligati sa faca asa ceva.  Dar altfel nu exista curse planificate deja ca sa se realizeze numai cu depasirea programului.

  Sau chestia ca nu se respecta ce se promite la angajare. Exemple concrete cu ce nu s-a respectat nu doar vorbe vagi. Daca se respecta numai 40%,  nu prea statea nimeni, de munca se gaseste.

  De ce nu au confirmat si alti soferi de la noi din firma aceste lucruri? Ca pot posta ca anonimi pentru ca toti citesc postarile acestea.

  O zi frumoasa

 2. Salut

  sunt angajat la Koeltrans, nu s-a micsorat nicaieri diurna, doar s-a marit pe o divizie unde nu se mai marise de mult iar cativa soferi din cealalta divizie care avusesera parte de cateva mariri oricum numai ei in trecut, s-au simtit ofensati ca de ce nu iar si la ei . Ca idee unii din cei care au facut greva vor deja sa revina inapoi ceea ce spune multe. Intotdeauna trebuiesc ascultate si alte versiuni.

  O seara frumoasa

   

 3. Din cate stim sunt peste 10 soferi care au plecat si care s-au intors la Koeltrans, plus altii care au vrut sa revina dar nu i-am mai acceptat firma pentru ca au facut probleme. Iar asta spune multe. Plus faptul ca multi si-au adus membri ai familiei sa lucreze acolo. Nu iti aduci fratele, tatal, fiul, unchiul undeva unde este rau si riscant. Sunt convins de asta.  Asa ca este cel putin bizar ca cei care s-au intors sa spuna lucruri rele despre firma.

 4. Cate minciuni si stupizenii spuse intr-o singura postare de cineva angajat de cateva luni care si-a primit banii promisi mereu la timp si cu un program de munca solicitat si primit la alegere gen de 3 sau 4 saptamani cu 2 acasa care a vrut sa stoarca mai multi bani santajand ca nu pleaca in cursa  .

  Dupa cum ai spus, mai mult de 95% din colegi au ales sa ramana in firma si asta spune tot. 

  Unii vin ca sa munceasca, altii sa provoace greve si sa stoarca mai multi bani.

   

  • Thanks 1
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.