Jump to content

GearamSpeed

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GearamSpeed

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 05/04/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si lista continua ..... Saptamana trecuta au avut tupeul sa ma sune sa imi zica ca ei nu platesc deoarece nu am ce sa le fac. Ca asa se intampla cu o firma cand intra in imposibilitate de plata si ca nu am ce sa iau dupa ei. Aici este vorba despre altceva, ei nu au platit facturile si desi nu aveau cu ce sa le achite au continuat sa vanda curse cu buna stiinta ceea ce inseamna inselatorie pedepsita penal.
 2. Cei de la bursa zic ca in comanda scrie ca daca o accept sunt de acord cu termenii de pe website-ul lor. O mare porcarie . Acolo zice ca trebuie sa am ora pe cmr. Asta e o inselatorie si trebuie facuta plangere penala clar. Plangere penala este la DIICOT sau doar la politie?
 3. Mare atentie la aceasta firma. Intermediaza servicii de transport dupa care nu isi achita facturile. Au peste 20 de dosare , puteti verifica portalul Tribunalului Bucuresti. Nimeni nu reuseste sa-i publice pe bursa deoarece au niste tertipuri ascunse in comanda de transport. Cine doreate sa colaboreze cu ei le sugerez sa se gandeasa mai bine. Cine are deja un transport in derulare sa ceara banii inainte sa livreze.marfa deoarece nu o sa mai incaseze nimic.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.