Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Razvanel BN

Members
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Razvanel BN a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 13 2015

Razvanel BN a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Razvanel BN

  • Dată Naștere 02/28/1988

Contact Methods

  • Website URL
    -
  • Yahoo
    Razvanel BN
  • Skype
    -

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bistrita

Razvanel BN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație Comunitate

  1. Bine punctat colegul ShAdE Sărbători fericite tuturor Raùl Razvanel
  2. Cu siguranță, dacă vei intreba 4 șoferi din cadrul unei firme vei auzi 4 păreri diferite.Sa nu uitam ca in orice firma fiecare are drepturi dar si obligații.Eu lucrez in Spania de 5 ani șofer,si pot sa dezmint anumite "informații" prezentate de anumiti colegi.Nu apar firma,deoarece nu am de-a face cu J Carrion,dar atâta timp,cat tu ca si angajat ești serios si iti faci treaba cred si sustin cu tarie ca iti poti cere drepturile.Drumuri buni tuturor. Raùl Razvanel
  3. Colegu mik23n2 cu sustinerea Atlassib-ului vad ca o dai rau de tot pe ulei...acum ai alt nume,acel de mariusss si vb de tabita tour...sincer cred ca tu ai o pasiune pentru autocare sau doar vb sa fi si tu in vb.Asa cum am mai scris mai sus,eu am facut 9 ani RO-SP si ce spui tu pe aici...sunt doar vise.Spre informarea ta,amenziile pe Spania,Franta etc. pentru foi de concediu,alt card in tahograf si lista poate continua sunt foarte mari,la fel te poti incadra la cativa ani de puscarie.
  4. Salutareee colegii. Tin sa incep acest comentariu prin ai raspunde colegului "mariusss",daca bine imi amintesc acum cateva luni erai tare incantat de Atlassib,ca esti titular si nu mai stiu ce,dupa care sa ne vedem din nou aici,sustinand ca esti sofer la tabita tour.Eu pot sa spun ca nu este nici bine dar nici exagerat de rau daca esti serios.Nu se trag bani de motorina daca nu te pierzi si faci km in plus,nu esti chemat in birou la dl.Petrica Sighiartau daca esti pe ruta internationala,si aici ma refer la Spania,si ai autocarul curat,si bineinteles vreau sa subliniez un lucru foarte important NU sunt de-al lor,deoarece o sa vina multi cu comentarii dulci.Daca prezinti seriozitate si esti rezistent la stress cred ca este ok.Sunt in momentul de fata soferii care au poate chiar 7-8 ani vechime.Poate ne spune dl mariusss pe cativa dintre ei si intre noi fie vb,daca veneai de la atlassib de pe international la tabita tour sigur nu faceai tara ...Pentru alte detalii va astept pe privat,pentru lucruri care le pot sustine!Drumuri bune colegii
  5. Eu nu inteleg cum vine asta,sa platesti 1600 de lei,de parca ti-ar face un serviciu ca te anagajezi la ei.La urma urmei e si in interesul firmei.Noi,soferii suntem de vina ca acceptam orice,si mai marii statutului ca nu fac nimic cu patronatele,fiecare ce il duce capul.Drumuri bune colegii!
  6. Subscriu la cele spuse de colegul Doktor,dupa noua ani de SP-RO ca si ghid,am vrut sa merg si eu la Saiz Tour,si m-au sunat intr-o zi daca vreau sa merg pe ruta Spania - Maroc...Un dezastru de firma din cate am auzit.
  7. Salutare colegu'.Incearca si la Tabita Tour,nu e totul numai lapte si miere dar nici dezastru mare nu gasesti,e mai bine decat la Atlassib.Daca iti vezi de treaba poti ajunge departe.Incearca si vezi daca esti multumit de ce ti se spune!Multa bafta!
  8. Cumpar Cap Tractor VOLVO FH 12 Telefon: (+34) 642 743 639 Razvan
  9. Sarbatori fericite tuturor colegiilor,drumuri bune si lipsite de incidente,iar noul an sa va aduca numai impliniri! Craciun Fericit!
  10. Toni Auto Cluj Napoca,are Cap Tractor + Semiremorca in dotare,si niste preturi destul de bune!Bafta!
  11. Cumpar Cap Tractor VOLVO FH 12 An fabricatie 2006-2007. Contact : (0034) 642 743 639
  12. Pentru colegii care sunt in cautarea unui loc de munca...TROTA Spania a cumparat recent 40 de TIR-uri noi (Volvo).Detalii pe www.trota.es Banuiesc ca au nevoie si de soferi pe masini.Drumuri bune! Cred ca era mult mai usor sa deschizi un alt subiect pe tema propusa de tine,aici se discuta despre o alta firma,fii atent pe viitor,nu ezita sa folosesti si functia cautare pentru a nu face acelasi subiect pe aceiasi tema,urmatorul mesaj postat aiurea iti va fi sters
  13. Colegu de la Atlassib...cred ca deja vorbim din postura de calator!Iti zic eu dupa 9 ani de Romania-Spania,la o firma comncurenta,ca ceea ce ne spui tu aici is visuri!Drumuri bune colegii!
  14. Referitor la ce spune colegul SXN mare dreptate...Eu lucrez in Spania pe TIR la animale,momentan nu s-au facut diferente intre mine si spaniolii din firma,insa intr-o discutie cu sefii s-a adus discutia de noi romanii,cum ca au fost multi care au venit in Spania si s-au batut cu pumnul in piept ca ei is multumiti cu 600-700 de euro ca in tara castiga 200-300.Deci,atata timp cat noi nu stim ce vrem si sa ne aparam drepturile si sa fim platiti pt munca prestata,ce pot sa zic este Bravo Noua!Drumuri bune colegii si numai bine!
  15. Intamplari ar fi multe de povestit,atat din vina soferilor cat si din vina pasagerilor.Eu fac Spania de ceva ani,dar cred ca trebuie mentinuta o limita de respect din ambele parti,bunul simt si cei 7 ani de acasa pentru a duce la bun sfarsit o cursa!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.