Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Pedro2019

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Pedro2019

  • Dată Naștere 06/25/1963

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Pedro2019's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. CristiYMP multumesc. Esti cumva pe frecventa mea de dialog. Deocamdata mai astept si alte pareri tot asa, neinversunate in sfaturi critice.
  2. Mersi. Ce mi-ai dat nu este ceea ce caut. Poate altcineva sa dea din casa si sa spuna si la boboci ca mine cum gasesc ei curse daca au masini proprii sub 3,5 tone? Eu am gasit pana acum www.cargopedia.ro si www.bursadetransport.ro. Ma intereseaza acelasi gen de site-uri din vest. Adica gasesc o cursa de Franta de pe unul din site-urile mentionate inainte, si pentru retur nimic. Trebuie sa fie si in Franta site-uri care sa ofere curse la fel ca si site-urile de la noi. Care sunt aceste site-uri? Sa o iau si altfel. Angajatorii de la noi care te vor sofer (pe duba de 3,5 tone in speta mea) si iti dau masina plus toate cele, si 6 centi la km, iti asigura curse nonstop timp de o luna-doua, ca doar numai asa te angajeaza. De unde pana mea gasesc acesti angajatori curse nonstop, pentru ca eu vreau sa fac curse de acest tip direct, fara sa depind de acesti angajatori care castiga banii stand la birou si dand de lucru la altii.
  3. Cam slabut acest forum. A pus cineva o intrebare si n-a aflat nimic. Jalnic Faza este ca sunt si eu interesat de procedura de gasire a curselor. Cum gasesc cursele casele de expeditii? Adica nu poti gasi curse si singur? De ce sa depinzi de niste site-uri? Ce stiu in plus fata de noi cei de la casele de expeditii? Exista cumva o conventie stiuta numai de cei care au case de expeditii? Cum intri in cercul lor? Daca va apucati de mistouri, si nu-mi dati raspunsuri la intrebari, este problema voastra si timpul vostru pierdut degeaba. Salutare si drumuri bune
  4. Am un sprinter si sunt PFA. Vreau sa lucrez direct cu furnizorii de marfa care doresc transport. Unde este baza de date cu asa ceva?
  5. Vreau sa cumpar un IVECO DAYLI duba inaltata, cu care sa fac transport numai in vestul europei sau chiar numai in italia. Cine imi poate spune care este tariful oferit de catre casele de expeditii din vest pentru transport marfa pana la 3,5 tone? La noi, daca vrei sa fii sofer pe o duba de 3,5 tone pe extern primesti de la angajator 6 centi pe km. Daca ai masina ta si lucrezi numai dincolo, cu case de epeditii de acolo, tariful pe km la cat poate ajunge? Si inca ceva: Ce sunt cursele expres cu 3,5 tone?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.