Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

catalyn1902

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de catalyn1902

  1. catalyn1902

    Stralis 430 euro3

    Buna ziua colegi, Ma gandesc sa achizitionez un Stralis cursor 10 de 430 cai an 2005 cutie manuala,voi lucra doar pe intern cu el. La ce ar trebui sa fiu atent? Merita achizitia?
  2. La noi nu trage pe cat ne asteptam sa traga(e masina la noi de cam 4 luni),consum 25%(mi se pare putin prea mare).masina este Scania 94D cu motor de 260 hp,fum nu scoate si porneste foarte usor iar ulei in filtru intra destul,cand lasi masina 2 zile in acelasi loc se scurge ulei de la filtru pe jos.
  3. S-au dus de mult acele 28 de zile si nici nu m-a oprit nimeni in toata acea perioada. Multa sanatate la toti colegi,si drumuri cat mai bune
  4. imi cer scuze ca postez dupa aproximativ 6 luni,ce alte simptome mai avea masina?si la noi la scania baga ulei in filtru de aer,porneste ok,fumul este ok.
  5. Deci ramane sa ma feresc de ISTCR,este foarte foarte stresant sa faci treaba asta,vineri prin 2 filtre ISTCR am trecut(din fericire aveau activitate),nu mai vreau sa trec prin asa ceva niciodata.Salariul pe 2 luni cred ca l-as da pe amenda,iar asta nu-mi permit...
  6. Pauza mare este facuta,s-au incalecat perioade de condus,a iesit tot o placinta pe varfurile de viteza ale diagramei. O foaie de concediu ar fi mai indicata?in cazul asta cum pot justifica diferenta de km de la bord si din diagramele mele?
  7. Buna seara colegi,acum 2 zile am uitat sa scot diagrama,trebuia scoasa la 15:30 si am scos-o pe la ora 17 cand mi-am amintit de ea.in tot acest timp mi s-a suprapus o perioada de condus peste cealalta. Care sunt riscurile la care ma supun,vreo solutie salvatoare? Lucrez doar pe intern iar tahograful este analog.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.