Jump to content

PopaFlorin

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PopaFlorin

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 03/08/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Revin:Menționez ca pe Bord apar codurile ; ZBR 01087 -04și 01088 -04și uneori Presiune Aer Scăzută (Aer To LoW) ceva sfaturi aveti ? va rog!
 2. Va salut! Nu este blocată mașina,doar ca nu indica nimic pe indicatorul 1 din bord și totodata (nu știu dacă coincide sau nu,dar nu-mi întărește pernele de pe spate) Sunt și posesor nou! Nu știu care sunt exact circuitele 1 și 2 ! Ajutati-ma cu ceva detalii! Multumesc!
 3. Va salut ! Revin cu o alta problema ;Man Tga Indicatorul unu de presiune aer din bord nu indica absolut nimic(indicator doi da) Mentionez ca pernele din spate(ultimele )nu sunt suficient de tari ..și am observat ca ajunge aer cam greu la ele,deși nu se aude ca pierde undeva! Va Multumesc anticipat!
 4. Buna dimineața! Am rezolvat problema! pierdea aer forte mult pe la supapa trailer și nu mai ajungea suficient aer la cilindru la cutie! am înlocuit supapa trailer . Acum totul este perfect Drumuri bune
 5. Te salut! Mersi.. Inca nu am rezolvat,după ce remediez pierderea de aer,văd ce se întâmpla (sper sa-și revină)revin aici !
 6. Va salut! Sunt Nou pe forum și posesor nou de Man TGA an 2004,cutie automata! cand pornesc motorul. După câteva minute îmi apare roata dințata pe bord și mașina nu pleca de pe loc! ajutati-ma va rog cu o părerea! mentionez ca nu am pus tester pe mașina și ca pierde aer..se aude destul de tare când pierde!! multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.