Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

PopaFlorin

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre PopaFlorin

  • Dată Naștere 03/08/1983

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

PopaFlorin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Revin:Menționez ca pe Bord apar codurile ; ZBR 01087 -04și 01088 -04și uneori Presiune Aer Scăzută (Aer To LoW) ceva sfaturi aveti ? va rog!
  2. Va salut! Nu este blocată mașina,doar ca nu indica nimic pe indicatorul 1 din bord și totodata (nu știu dacă coincide sau nu,dar nu-mi întărește pernele de pe spate) Sunt și posesor nou! Nu știu care sunt exact circuitele 1 și 2 ! Ajutati-ma cu ceva detalii! Multumesc!
  3. Va salut ! Revin cu o alta problema ;Man Tga Indicatorul unu de presiune aer din bord nu indica absolut nimic(indicator doi da) Mentionez ca pernele din spate(ultimele )nu sunt suficient de tari ..și am observat ca ajunge aer cam greu la ele,deși nu se aude ca pierde undeva! Va Multumesc anticipat!
  4. Buna dimineața! Am rezolvat problema! pierdea aer forte mult pe la supapa trailer și nu mai ajungea suficient aer la cilindru la cutie! am înlocuit supapa trailer . Acum totul este perfect Drumuri bune
  5. Te salut! Mersi.. Inca nu am rezolvat,după ce remediez pierderea de aer,văd ce se întâmpla (sper sa-și revină)revin aici !
  6. Va salut! Sunt Nou pe forum și posesor nou de Man TGA an 2004,cutie automata! cand pornesc motorul. După câteva minute îmi apare roata dințata pe bord și mașina nu pleca de pe loc! ajutati-ma va rog cu o părerea! mentionez ca nu am pus tester pe mașina și ca pierde aer..se aude destul de tare când pierde!! multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.