Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Niktranscom

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Niktranscom

  1. Multumesc . Asemenea va doresc si eu , o seara buna si ne auzim !
  2. O sa va sun maine si va povestesc istoria poate imi dati un sfat ... ca nu mai o scot la capat odata cu masina asta . Pompa e noua cel putin asa a zis mecanicul si asa am platit 4835 ron .dar poate sa fie pe undeva o supapa sau un senzor cititor de presiune in afara de pompa ,care nu mai face servici cum trebuie ?
  3. Cu asta noua are cam 480 bari in relanti, dar tot nu creste in turatie . Injectoarele le arata pe 0 si mai doua erori ebs pe cititor uzura placute la doua roti in rest altceva nu are si a mai aparut azi un ZBR 03300 - 03 asta cred ca e alternatorul ca baga cam 28.1 volti si parca tot mai da fum cand schimb vitezele
  4. Buna seara ! Egr e anulat i-am scos pistonasul , nu mai lucreaza . Daca era ceva pe EDC nu trebuia sa am cod de eroare ceva ?
  5. Cred ca am rezolvat problema am verificat pompa de inalta presiune si nu mai baga decat vreo 430 de bari in turatie ea trebuie sa faca la 1400 ture vreo 1300-1400 de bari . Azi o schimb si sper sa mearga masina. Multumesc oricum de raspuns
  6. Salutare am un Man Tga common rail 2007 si am urmatoarea problema, dupa ce schimb viteza si ii dau demaraj scoate fum negru si nu putin cum e normal, destul de mult si dupaia incepe sa traga. Saptamana trecuta i-am facut injectoarele ca aveam unul cazut si le-am facut pe toate ,de tras trage foarte bine , doar ca da fum negru si asta inseamna consum de combustibil , turbina am verificato e la 80% capacitate . Ce sfaturi imi puteti da , a mai intalnit cineva problema asta ?
  7. Niktranscom

    Probleme MAN TGX

    Salutare, colegul care ai postat de senzorul presiune turbo, unde e localizat senzorul asta , pe turbo sau pe intercooler?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.