Jump to content

SPQRCAESAR

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SPQRCAESAR

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 07/03/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am lucrat 6 ani la Vectra, iar persoanele la care se face referire, au fost,sunt și vor rămâne in continuare .Tocmai de aceea comentariile sunt asemănătoare...
 2. De evitat Vectra Internațional Brașov O firmă de cacao condusă de ghiolbani semianalfabeti,biserici și bisericuțe cu enoriași din Zarnesti, Tohan și Poiana Mărului care doar ei participă la slujbă iar restul care duc greul stau la poarta bisericii la cerșit. O conducere incompetentă începând cu directorul Lămâie( care acum doi ani când a venit în Vectra a zis că vrea să facă o mândrie din firma asta,dar după doi ani nu vrea să spună că iau plecat peste 100 de șoferi dintre cei mai buni) , Boș(care nu vrea să mărească salariile la șoferi pe motiv că e consumul mare de carburant),Kiki mincinoasa,Jairul Filip( marele bos de la consumuri pe care îl interesează doar ce iese pe injector cu dynafleet, așa a învățat el să facă consumul ,nu-l interesează sarcina,traseul,condițiile meteo,uzura mașinii, etc.,vrea 25% cu 420,23-24 t pe waidhaus,cehia,polonia și slovacia pe nationale)și restul aghiotantilor. O firmă care s-a reprofilat pe fiare, bușteni, cherestea ,bobine de otel....multe decopertari,chingi,70 % muncă fizică, 30 condus.Repausuri saptaminale de 45 afară neplătite, intermediare cu decopertari pe ambele părți pentru 130 -200 km..etc. Din păcate doamna Liliana nu stie ce se întâmplă cu adevărat în firmă dar într-o bună zi camioanele vor rămâne în curte neavând cine să le mai conducă mai ales că Vectra și-a lărgit aria de căutare a șoferilor în județele vecine.Daca puneți la socoteală cât munciti ,cât cheltuiți și ce vă dă Vectra,ajungeți să câștigati maxim 800-900 de euro pe lună pe tur retur,mai puțin decât câștigă un șofer pe țară. În concluzie dragi colegi dacă vreți să vă pierdeți timpul,banii și sănătatea mergeți la Vectra.Minciuni și bătaie de joc!
 3. De evitat Vectra Internațional Brașov O firmă de cacao condusă de ghiolbani semianalfabeti,biserici și bisericuțe cu enoriași din Zarnesti, Tohan și Poiana Mărului care doar ei participă la slujbă iar restul care duc greul stau la poarta bisericii la cerșit. O conducere incompetentă începând cu directorul Lămâie( care acum doi ani când a venit în Vectra a zis că vrea să facă o mândrie din firma asta,dar după doi ani nu vrea să spună că iau plecat peste 100 de șoferi dintre cei mai buni) , Boș(care nu vrea să mărească salariile la șoferi pe motiv că e consumul mare de carburant),Kiki mincinoasa,Jairul Filip( marele bos de la consumuri pe care îl interesează doar ce iese pe injector cu dynafleet, așa a învățat el să facă consumul ,nu-l interesează sarcina,traseul,condițiile meteo,uzura mașinii, etc.,vrea 25% cu 420,23-24 t pe waidhaus,cehia,polonia și slovacia pe nationale)și restul aghiotantilor. O firmă care s-a reprofilat pe fiare, bușteni, cherestea ,bobine de otel....multe decopertari,chingi,70 % muncă fizică, 30 condus.Repausuri saptaminale de 45 afară neplătite, intermediare cu decopertari pe ambele părți pentru 130 -200 km..etc. Din păcate doamna Liliana nu stie ce se întâmplă cu adevărat în firmă dar într-o bună zi camioanele vor rămâne în curte neavând cine să le mai conducă mai ales că Vectra și-a lărgit aria de căutare a șoferilor în județele vecine.Daca puneți la socoteală cât munciti ,cât cheltuiți și ce vă dă Vectra,ajungeți să câștigati maxim 800-900 de euro pe lună pe tur retur,mai puțin decât câștigă un șofer pe țară. În concluzie dragi colegi dacă vreți să vă pierdeți timpul,banii și sănătatea mergeți la Vectra.Minciuni și bătaie de joc!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.