Jump to content

ovidiusim77

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ovidiusim77

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 03/12/1982

Profile Information

 • Location:
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  ovidiusim77

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu am dus dosarul personal in luna iunie 2012 - din Bucuresti am batut drumul pana la Timisoara, am facut si cardul european (adica dovada aia) pe care am platit 450 de ron. Vreau sa va zic ca din luna iunie si pana in prezent nu am primit nici un telefon de la Hartl in conditiile in care dosarul era bun. Multumesc lui D-zeu ca mi-am gasit de lucru si nu am stat la mana lor. PS: Ce se mai aude de Renegatul ca vad ca a plecat in noiembrie la Hartl si nu a mai dat nici un semn de viata???!!!
 2. 1250 de euro cu tot cu cei 740 de ron de pe tara deci ai 1085 de euro diurna plus 740 ron pe tara
 3. Lege nr. 203/2012 din 09/11/2012 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 760 din 12/11/2012 Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice Parlamentul României adoptă prezenta lege. Art. I. - Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 670 din 3 august 2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează: 1. La articolul 6, punctele 6 şi 21 se modifică şi
 4. In primul rand ca sa poata sa ne ia cineva in echipaj trebuie ca firma la care lucreaza acel "veteran" sa te accepte si sa iti faca contract de munca. Nu cred ca sunt firme care sa accepte sa ia persoane fara contract de munca. De asemenea colegii cu experienta nu cred ca isi asuma un risc prin a lua un incepator sa il invete fara a instiinta firma sau fara ca acea persoana sa aiba contract cu firma (in caz de accident doamne fereste sau alte probleme). Si eu am fost incepator dar am nimerit 2 baieti de treaba care m-au invatat in mare parte despre ce este vorba "in propozitie". Nu au fost pr
 5. Eu am trimis dosarul din luna iunie si nu am primit nici un raspuns pana acum, in conditiile in care dosarul este complet. Oricum nu ma mai intereseaza ca m-am angajat pe cisterna. Dar va zic ca fapt divers ca am trimis de o luna si jumatate si nu a sunat nimeni. Sa aveti succes!!!
 6. Baieti, cei de la Hartl cu ce banca lucreaza? Impun ei sa ai card la o anumita banca sau poti face la orice banca si doar sa le dai IBAN-ul?
 7. Am vorbit mai devreme cu ei. Vor minim 6 luni experienta si minim 1 an pe carnet. Deci alt refuz total
 8. Am sunat eu azi pentru echipaj. Momentan nu mai angajeaza. Mi-au spus sa trimitem cv-urile pe mail si poate ne contacteaza cam in 2 saptamani.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.