Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

AdrianLts

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AdrianLts

  1. Domnule AlinManole, defapt mai bine zis domnule Mihai N. de ce nu vreti sa intelegeti ca minciunile dvs si obrazniciile v-au adus unde sunteti acum, nici firma Vega nu va mai vrea nici noi si sincer sa va zic sper sa mai vada si alte firme care se mai uita pe aici pe forum ce fel de om sunteti. Ati jignit tot colectivul din firma LTS prin mesaje scrise, ati trimis tot felul de mesaje conducerii firmei si colegilor, ati acuzat pe toata lumea din jurul dvs de tot felul de nascociri, ma jigniti si pe mine personal fara sa imi fi vazut macar o diploma din dosarul meu. Ce fel de om sunteti? Din ce lume veniti? Ati fost platit pentru intreaga dvs activitate si chiar si in situatia in care dvs ati avut de returnat firmei o suma de bani v-ati plans ca nu ii aveti sa ii returnati, cu toate ca nu ati avut dreptul sa ii cheltuiti in interes personal (si acum mai aveti de returnat bani firmei). Ati umplut forumul cu tot felul de poze mincinoase de mai bine de 2 ani. Daca tot a fost asa de rau cum ziceti de ce ati stat in firma din 2017? Si da .. aveti dreptate ... cand ati facut toate obrazniciile posibile firma a reactionat. Va plangeti ca nu ati vazut garajul (pe care defapt il vedeati in fiecare weekend) dar uitati sa specificati cate hoteluri si pensiuni ati vazut in anii dvs de munca la LTS, totul decontat de firma. Asta este caracterul dvs si cine are cap sa gandeasca va intelege imediat ce fel de om sunteti. Pe mine personal m-ati mintit in fata in nenumarate randuri ceea ce mi-a demonstrat caracterul dvs.

     

  2. Domnu Cristian, vorbiti in necunostinta de cauza. La noi in firma se lucreaza doar de Luni pana Vineri , si doar ziua, rar se mai intampla sa fie activitate si Sambata. Nu avem program de noapte si programul de condus nu e dus niciodata la limita. Cunosc minusurile din companie si incerc sa le repar, dar pana la afirmatia ca ne batem joc de oameni, e cale lunga. Sa incasezi o diurna de 60 - 65 de euro pentru deplasare cu semiremorca goala si intoarcerea cu capu tractor gol, eu personal nu o vad bataie de joc. In ciuda limbajului dvs folosit, eu chiar va doresc sa gasiti o companie care sa va multumeasca.

    Bafta, si drumuri cat mai bune!

  3. Cum am postat mai sus si am recunoscut, da, firma a avut probleme in trecut, datorita tot a unor angajati care si-au omis fisa postului. Acum acele probleme nu mai exista. Orele de condus se respecta, pauzele la fel, remuneratia este pe masura. Nimeni nu incearca sa profite de nimeni cum tot vad aceleasi fraze tabu prin postari. Deranjant este ca majoritatea acestor postari sunt facute de un fost angajat care a beneficiat foarte mult de sprijinul companiei pana au inceput sa rasufle toate magariile ce le facea sub semnul inocentei. Legat de indemnul de a merge la un psiholog.. nu e la gluma ... e un sfat mai mult decat prietenesc, oferit nu pentru faptu ca s-a plans ci pentru faptul ca 5 ani cat a fost angajat nu a scos un cuvant cand a fost intrebat daca e multumit sau nu (bipolaritatea e o boala). Legat de atitudinea mea ca si MRU va garantez ca daca ati lucra cu mine o luna v-ati face alta parere. Si da .. aveti dreptate ... orice firma, nu doar cele de transporturi, incearca sa faca profit de pe urma angajatilor (cam asta e pe scurt definitia unei firme)  Cand un angajat nu mai e profitabil vreau sa vad si eu firma aia care il mai tine angajat. 

    In meseria mea sunt obligat sa fiu puntea dintre patronat si angajat. Ma lupt zilnic pentru a face pe toata lumea sa fie multumita. Cand anumite persoane intind limita mai mult decat nu este posibil cam asta e rezultatul. Nimeni nu este tinut cu forta. Asta oferim, atat putem, asta cerem. Din discutii cu alti soferi de la alte firme ... chiar ne situam pe un loc bun in raportul cerinte/conditii/salarizare. 

    Adrian L (MRU) LTS

  4. Pentru astfel de frustrari sincer, va recomand un psiholog. Se pare ca si perioada cat ati fost angajat la noi nu ati reusit sa va integrati, acum inteleg si mai bine de ce nici vechea firma unde ati lucrat nu va mai vrea inapoi. Sunteti un vesnic nemultumit pentru care nu a contat ca ati fost ajutat de firma sa va achizitionati doua autoturisme, oferindu-va bani in avans cat si ajutor in transportu acestora in tara. Stiu exact cine sunteti, ca frustrarile astea nu ati ezitat sa le prezentati si printre fostii dvs colegi in perioada cand inca mai colaboram. Trebuia sa va vedeti de munca dvs, si sa intelegeti ca e normal sa aveti un sef de garaj, care chiar daca este tot sofer, era insarcinat sa transmita niste sarcini si directive. Nu trebuia sa jigniti pe toata lumea, nu trebuia sa concluzionati ca daca un coleg e rugat sa aduca ceva din romania defapt e un favor, nu cadouri cum ati imprastiat peste tot. Daca se incaiera soferii.. nu vad care e vina firmei ... s-au incaierat... si-au facut bagaju si eu plecat. Vad ca va tot legati de conditile se cazare, da domnule sunt constructii din OSB, material ce se vinde la materiale de constructii si din care se fac pereti despartitori, ca dvs le numiti cutii, baraci, eu personal le numesc camere. De imbunatatirile din firma e normal sa nu stiti nimic.. nu mai sunteti angajat de o perioada buna de timp, ... oricum, o imbunatatire considerabila in buna desfasurare a activitatii LTS este faptul ca dvs nu mai sunteti angajat al firmei noastre. Cu drag pentru orice firma de transporturi care citeste balacareala asta si vrea sa nu treaca prin ce am trecut noi va putem ajuta cu mici sfaturi. Chiar sugerez conducerii forumului sa faca o rubrica cu soferi problematici, unde firmele sa poata face publice si gainariile unor soferi care mai apoi pledeaza in victime. V-am rugat mai demult sa stergeti comentarile in care apar nume si date despre firma sau sa ne furnizati macar informatile despre persoanele care au postat. Ne-ati refuzat. As face aici public dosare de ancheta disciplinara doar ca sa va lamuriti cine sunt aceste persoane, aceste 'victime' care plang pe forumuri, si carora le tineti partea, dar nu este etic asa ceva.

    Inchei postarea ca si cea trecuta. Noi in continuare ne desfasuram activitatea, angajam persoane dornice sa munceasca si care vor sa se perfectioneze in meseria de sofer profesionist, si vom sanctiona pe cele care cred ca regulile si codul muncii sunt doar niste scrieri fara valoare.

    Adrian L (Manager Resurse Umane)

     

  5. Nimeni nu invata pe nimeni nimic ....

    Firma LTS are in momentul de fata peste 30 de soferi care lucreaza si sunt multumiti, printre care se numara si persoane cu vechime de peste 9 ani.

    Legat de plata salarilor si a diurnelor, in momentul de fata, singurele intarzieri care mai apar sunt de cateva zile, intarzieri ce apar din cauza procedurilor bancare sau a eventualelor probleme informatice interbancare.

     Conditile de cazare se imbunatatesc in permanenta, dar fara aportul soferilor in buna pastrare a conditilor, noi nu putem face minuni (probabil cei nemultumiti mai sus sunt cei care au fost dati afara pe motive disciplinare).

    Nu ne apucam sa apostrofam toate persoanele cu care am colaborat si de care nu am fost multumiti, deoarece scopul nostru este sa ne vedem de activitatea si sa ne perfectionam cat mai mult.

    In continuare noi angajam soferi, soferi care sa inteleaga ca se angajeaza pe post de sofer profesionist cu anumite responsabilitati si sarcini.

    Speram totusi ca persoanele care doresc sa colaboreze cu noi sa aiba curajul de a suna, de a se informa in mod direct despre noi, si de a nu se lasa influentate de " Sofer10 , Ragnar, xxx21" si altii care vor mai aparea sub diverse pseudonime.

     

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.