Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Filghemar

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Filghemar

  1. Se poate schimba semringul la caseta de directie, partea de sus? A-mi curge pe lingă bursa sau ce-o fi acolo.si nu știu cum sa procedez.

  2. Semering caseta directie la Man 12.240.se schimba semringul sau trebuie înlocuită caseta?

  3. Filghemar

    MAN Erori

    Salut, Am acelasi cod de eroare, poti sami spui cum ai rezolvat?mersi
  4. Filghemar

    TGL fum negru

    Buna, ce ai rezolvat cu camionul?
  5. Exact din acest motiv am răspuns, pentru, a ne ajuta între colegi.👍
  6. Buna, Sa rezolvat, problema din calculatorul masini.actualizare sau schimbare de soft.ceva de genul asta. Depinde de meserias, spre norocul meu am nimerit un băiat excepțional, înțelegător și priceput.
  7. Multumesc.am sa caut,oricum mi-am facut programare pe luni la un service specializat. Ma gandesc ca semnul exclamații și martorul cu roșu tin de aceiași defectiune,dar după ce rezolv problema voi posta defecțiunea si cauza.
  8. Buna, Nu am lucrat cu masina timp de o săptămîna, iar cand am pornit o mia apărut acest cod EDC03868-01 , împreună cu semnul exclamari și martorul motor aprinse cu roșu, mentionez ca de vreo 3,4 mii de km am observat ca începea să scoată fum negru în sarcina fără să apară vreun cod in bord si mergea normal.Va rog un sfat o parere poate ajuta.
  9. Filghemar

    MAN Erori

    Cum te înscri? Salut, am o problema cu un man tgl2007 22.240 ,când apare cand dispar două coduri;Ffr00033-03,-EBS-EBS03207. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.