Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

AlinManole

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de AlinManole

  1. Salut colegii, vreau sa incep prin a-mi povesti aventura mea la aceasta firma inceputa in 2017,firma este ok,calitatea colegilor germani asemenea,dar aproape ca peste tot, intalnesti si dispecerii romani care au apucaturi de evul mediu,sa fiu elegant in exprimare....,asa am intalnit si eu aici pe vestita romanca dispecer,care a uitat de unde a plecat...Timp de  3 ani i-am suportat 
    aproape toate mizeriile in speranta ca lucrurile se vor schimba in bine ,avand in 2019 o sedinta cu conducerea firmei,si la care romanca nu sa dorit sa participe,  mi-a dat sperante ca lucrurile vor reveni la normal , dar m-am inselat ,multi colegi saturandu-se de minciuni si fortari au decis sa demisioneze ( daca te opresti la 8h.30 esti sunat sa-i dai pana in urmatoarea parcare,duminica la ora 22 trebuie sa conduci 2h,la baza nu te aduce la 2 sap asa cum promite la angajare..etc)
    Devenind din ce in ce mai obraznica in comportament, am incercat printr-un e-mail trimis conducerii firmei o audienta,romanca dispecer afland despre asta ,a cautat ca in 2 saptamani sa-mi aranjeze plecarea in tara, cu scopul de a ma da afara,inscenandu-mi o cercetare disciplinara cu ajutorul noului angajat Adrian copy-paste,pe care l-ati cunoscut prin postarile ligusitoare si mincinoase facute.
     Va voi arata acum o parte din probe,inclusiv raspunsul ITM la sesizarea mea, Alo... adrian copy-paste 
    cui mai recomanzi prieteneste un psiholog? tuturor celor care nu-ti suporta nesimtirea? si apropo ... nu uita in Decembrie esti invitat sa vizitam impreuna tribunalul Bucuresti, poate vrea si Gabriela sa vina sa spuna de ce nu a respectat Legislatia Muncii.Dupa cum vezi nu fac efortul de-ati raspunde la toate prostiile postate pe forum,iar daca-mi permiti un sfat;mai bine faceai ce sti, Constructii, si ne lasa-i pe noi soferii in pace,d-le auto intitulat manager resurse umane.
    Vad ca-mi recomanzi:"Trebuia sa va vedeti de munca dvs",adica sa accept bataia de joc
    de a rupe iarba dintre pietre,in repausul meu saptamanal? asa cum au facut fosti mei colegii ? pentru asta m-ai convocat la cercetare disciplinara? pentru ca am refuzat dispozitiile aberante ale dispecerului?
     Ca nu am vrut sa semnez cerere de concediu in alb?sau ca nu am vrut sa lucrez peste timpul regulamentar?... nu ma face sa scriu tot aici, ca-ti demontez toate minciunile postate cu probe.....dar hai sa vedem pozele...

    https://ibb.co/k4BzKQF

    https://ibb.co/QP6jdY2

    https://ibb.co/9p347XL

    https://ibb.co/QXV8ZBN

    https://ibb.co/1r27t9N

    https://ibb.co/jRwD2V6

    https://ibb.co/RcHgzn2

    PS. Multumesc forumului pentru sprijin.

    • Thanks 2
  2. O parere personala....

    DE CE PLEACA ANGAJATII L.T.S?!  
     Angajatii nu parasesc FIRMA, ci îsi parasesc DISPECERII. Compania e doar o entitate fiscala. 
     Succesul ei este dat de oamenii care o conduc. Daca mentalitatea celor de la conducere este una sanatoasa, 
     FIRMA are toate sansele sa ajunga în top. Ca lider ( Dispecer) trebuie sa întelegi ca nu ai cum sa ai succes de unul  singur, 
    iar daca oamenii din subordinea ta nu se simt apreciati, te vor parasi fara regrete pentru un alt loc  de munca unde aud macar un "multumesc!". 
      Dar te-ai gândit tu, Dispecere, ce implica angajarea unui începator? daca ai fi Manager tot asa ai proceda ?,
    Iti place sa fii Manole? Fii! Numai ca în ziua de astazi  e foarte greu sa mai gasesti o Ana de zidit.
     Pentru ca Ana a Evoluat, nu mai merge sa o amagesti cu o punga  de stick-uri.
     Asadar e posibil sa realizezi ca nepasarea ta cu privire la nemultumirile sau dorinta de mai bine a  unora dintre angajati sa iti aduca mai multe deservicii decât avantaje.
     Învata ca a investi în oamenii care te  ajuta sa iti ridici afacerea înseamna a-i tine aproape.
     Nu te baza niciodata pe faptul ca vor sta de FOAME, ca si  câinele rupe lantul daca e batut. 
    Investitia în oamenii începe cu ascultarea activa. Nu ii privi condescendent  si plictisit atunci când vin sa iti comunice ce ar dori. 
    Încearca pentru câteva momente sa te pui în locul lor si  arata-le ca esti OM, nu sef. 
    Incurajeaza-i macar verbal atunci când au rezultate, chiar daca nu sunt dintre cele de top.  
    Nici nu ai idee cât de mult conteaza sa apreciezi efortul unui om si sa îl faci sa simta asta, fara teama ca si-o va lua în cap. 
     Pentru ca daca se întâmpla asa, tu nu ai pierdut nimic. Nu ai ce sa iti reprosezi. 
     E despre El, angajatul tau ingrat, care nu a apreciat ajutorul si suportul tau. 
    În viata învatam multe, dar uitam ca cel mai important e sa fim OAMENI... 

     Ad.LTS,posibil esti nou angajat în aceasta firma prin postarea facuta,cred ca nu ai vazut niciodata conditiile de cazare din acel garaj, 
     si nici nu ai dormit în acele cutii din OSB,daca tot faci un comentariu si pretinzi ca cunosti situatia,
    .."Conditiile de cazare se îmbunatatesc în permanenta"...Fals ,(cum sau îmbunatatit?)se doarme tot în aceleasi Baracii,cum poti afirma ceva ce nu sti,ce ti-sa promis ca sa postezi falsurii?.
     Întreb,cum pot fi influentati negativ viitorii soferii?, când realitatea e cea  prezentata de " Sofer10 , Ragnar, xxx21"si altii de-a lungul anilor prin comentarii si  fotografii .(în toata aceasta perioada fiind acelasi dispecer sef roman).
    Spui ca sunt soferii de 9 ani în Firma(DA,Germanii doar e firma lor,) dar în ultimi 2 ani câti soferii romani au plecat de la aceasta firma ? si din ce cauza?  dar chiar toti au probleme? 
    La aceasta firma este o românca (sa-i spunem cum o numesc soferii"Matusa CRUELLA")care coordoneaza
     activitatea dupa bunul ei plac,planifica cursele în functie de interesele personale, împreuna  cu oamenii ei de baza soferii cu atentii,(cadouri) vezi postarile din anii trecuti, acest obicei din pacate este perpetuat de cei vechi.
     Voi încerca sa-ti arat atmosfera de la Norwalde,unde un sofer (Fost militian dat afara pentru probleme cu legea)) a fost uns Sef,
     si se crede stapân absolut, având un comportament si un limbaj violent la adresa colegilor  si a noilor angajati,vezi cazul Petrescu,Ionut,Costi,.. etc.
     Noii colegii pentru formare profesionala âi sunt repartizati lui de catre românca,(ei doi fiind foarte buni prieteni)oare de ce? posibil ptr a perpetua Vechile Obiceiuri?,vezi postarile anterioare.  
    Pentru asta el primeste 150e de persoana,în cele mai multe situatii sta cu el 2 sap, el ia bonus-ul apoi colegii noi sunt repartizati altui sofer ?!(e corect ?),câti au ramas în firma instruiti de el? ZERO,Niciunul.
     Chiar nimeni nu sa adaptat,atunci de ce a mai primit bonus-ul? numai în ultima perioada el a recrutat vreo 10 oameni, dar....
     Cum de nu sa sesizat nimeni din conducerea Firmei? pai n'are cum, "Matusa Cruella" îl protejeaza sa nu afle Germanii,simplu.
    Apropo..pentru  "Matusa Cruella" plata diurnei este salariu , nu conteaza ca-i perioada de repaus saptamânal,sau zi libera legal,daca are chef
     te pune sa faci curat prin curte, sa maturii,sa rupi iarba... etc,( firma are un administrator platit pentru asta) si daca nu te conformezi,se razbuna ca un copil,caruia i-ai luat jucaria. 
    Ce este mai grav ,  Violenta, e la ea acasa la Nordwalde, numai anul acesta au fost internati doi colegi în spital din cauza scandalurilor,aici dreptatea se face cu pumnul.

    Oare de ce a lasat sa se acumuleze frustrarii,nedreptatii etc... si nu a luat masuri cand trebuia, stiind de ele , dar a lasat sa se excaladeze nemultumirile  pana sa ajuns la spital?!

    Sunt foarte multe de spus,...o alta idee umilitoare a avut , ca  sa semnezi cerere de concediu în alb,( pe care nu-l vezi) nu era mai corect o programare.
    Totusi ,un lucru bun este ca la flota nu se mai sare de 90h datorita numeroaselor controale ale BAG-ului facute la firma.  Dar la departamentul transfer camioane inca se lucreaza zi lumina.
    Sunt surprins de pasivitatea conducerii Firmei Germane,de ce nu face investigatii,sedinte cu soferii, informare, etc... 
    Eu cred ca sunt mintiti tot timpul si ascunse problemele existente în departamentul romanesc condus de romanca.
    Aceasta postare a fost scrisa pentru o informare asupra problemelor existente, si nu pentru a aduce prejudicii de nici un fel asupra firmei si persoanelor implicate.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.