Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sorin1984

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sorin1984

  1. Salutare tuturor! As vrea sa stiu,daca a lucrat cineva la firma Elitur Trans,din jud. Olt. As vrea sa ma angajez la aceasta firma ,pe postul de sofer. Va multumesc.
  2. Nu stiam asta. Multumesc oricum de raspuns.in acest caz,o sa am nevoie de mai multa experienta pe camion.
  3. Salutare tuturor! Am nevoie de niste sfaturi de la cei care lucreaza sau au lucrat ca soferi transport persoane. Recent am luat atestatul de transport persoane. Am lucrat pe camion un an de zile (pe comunitate)si pe duba de 3.5 tone. M-ar interesa sa lucrez pe autocar curse internationale sau nationale. As vrea sa ma angajez pe autobuz local,dar mi s-a cerut 3 ani experienta ca sofer pe camion sau autobuz. Cunoasteti firme de transport persoane cat de cat serioase? Am verificat pe net,informatii despre mai multe firme din Romania. Parerile sunt impartite despre aceste firme. Va multumesc anticipat.
  4. Buna ziua! Caut o firma serioasa,pentru a lucra pe comunitate sau pe curse interne in Romania. Vad o gramada de anunturi de angajare pe net,dar nu stiu cat de serioase sunt(daca respecta timpii de repaus si de conducere,daca platesc la timp,etc). Detin atestat ADR,am experienta 6 luni pe comunitate ,cunosc limba engleza si germana. Locuiesc in Craiova . Va multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.