Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cchelariu

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

cchelariu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Sorin, sunt unul dintre cei care a fost neinspirat sa ma angajez la o firma care a cerut garantie . Simplul fapt ca in doi ani am ajuns la o depresie cronica datorita faptului ca am stat continuu cu teama ca cei doi copii ai mei sa nu ramana fara casa , cred ca te poate pune pe gânduri. Gandeste ca eu sunt la incarcat sau descarcat si merg sa asist . In acest timp un coleg imi loveste ansamblul si pleaca . Indiferent de valoarea pagubei , casa nu imi mai apartine pana la repararea daunelor. Deasemenea , daca o firma nu deconteaza costul unei parcari asigurata si platita , cum crezi tu ca cineva poate sa doarma , când stie ca un eventual furt poate duce la ramanerea propriei familii pe drumuri . Si aici ajungem si la faptul ca angajatorul se intreaba de ce nu mai da randament angajatul?! . Sunt doar unele aspecte care ar trebui sa dea de gandit inainte de a face acest pas , din punct de vedere al unui viitor angajat .
  2. cchelariu

    limita poluare Euro

    Colegii , va rog sa ma ajutati cu cateva informatii . Ce documente trebuiesc la un autocamion Volvo Euro , 3 pentru a circula pe comunitate ? Ma refer la documente care sa reflecte gradul de poluare Euro si de zgomot
  3. Are cineva detalii despre Inte Transporte Popovici? As dori sa stiu daca fac plata corect si cum stau cu retinerile pentru combustibili , km extra, etc. Chiar mi-ati fi de un real ajutor colegii .
  4. Sofer cat. B,C,E,detinator atestat profesional, ADR, card tahograf , 45 de ani , experienta 7 ani trafic in UE pe prelata si frigo monitorizat prin satelit, cunoscator al limbii engleze , scris+ vorbit , caut loc de munca .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.