Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TAVY

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TAVY

  1. TAVY

    utilizarea ad blue

    am observat ca motorul nu mai are puterea pe care o avea. Va multumesc mult de raspunsuri si va doresc numai bine !
  2. Colegii ajutati-ma si pe mine intr-o problema. Lucrez pe un MAN care foloseste ad blue si am fost nevoit sa fac mai multe curse fara a completa nivelul ad blue . Afecteaza cu ceva in afara de mesajele afisate la bord ? Va multumesc mult , DRUMURI BUNE SI RESPECT !
  3. Multumesc frumos si DRUMURI BUNE TUTUROR !
  4. Sper sa nu fac vreo boacana...multam MARIO !
  5. Deci am nevoie de certificat de desfasurare a activitatilor inteleg pentru ca fac o alta munca in contul aceleiasi societati . Avand in vedere ca sunt singurul care foloseste camionul firmei, cardul va sta 28 de zile in tahograf dupa care trebuie descarcat ? VA MULTUMESC si scuze dar sunt novice cu taho digital, pana acum am lucrat pe analogic cu program zilnic si din cauza asta aveam unele nelamuriri legate de digital ,card. Stiam ca ma pot baza pe colegi ,multam din nou ! DRUMURI BUNE !
  6. Mario ,multumesc si toate cele bune !
  7. Multumesc frumos colegu , sanatate si drumuri bune !
  8. SALUTARE COLEGII ! Lucrez pe un turism dar cam de doua ori pe luna merg si cu un camion al firmei . Intrebarea este cum procedez cu cardul taho ca sa am programul ok ? Ce fac cu el intre cele doua curse , ramane in aparat sau cum ? Va multumes si DRUMURI BUNE !
  9. Mariustom, mi-ai fost de mare ajutor colegu, multumesc mult si drumuri bune ! Salutari la toti colegii !
  10. Colegul KLAUS, multumesc frumos drumuri bune sa ai colegutu si numai bine !
  11. In primul rand, salutare la toti colegii ! Colegii , masinile pe care am lucrat aveau tahograf analogic si mai nou o sa lucrez pe una cu digital . Rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie dupa introducerea cardului in slot mai trebuie facuta vreo setare ceva ? Am inteles ca trebuie avut grija ca dupa fiecare oprire sa-l trec pe pat ca altfel baga program in continuare ? Mentionez ca tahograful este STONERIDGE . Va multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi ! Eu va doresc drumuri bune sanatate si sa auzim doar de bine !
  12. cum spune si colegul ALEX cred ca radiatorul este problema. Eu am patit cu un Actros era radiatorul murdar si cand urcam cu ea se incingea foarte tare si imi lua tot sporul de ziceai ca e SAVIEM. Am suflat bine radiatorul si n-am mai avut probleme mergea foarte bine. Numai bine si drumuri bune la toti colegii !
  13. Asta este si parerea mea , ai o problema cu tahograful. Am patit ceva asemanator iar la verificare baietii au spus ca are acul rupt. Au pus unul nou si a fost ok. Fa-i o verificare parerea mea. Numai bine si drumuri bune !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.