Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

andreiviorel

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreiviorel

  • Dată Naștere 09/15/1993

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

andreiviorel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Apare in bord in momentul in care pun retarderul pe treapta 2 " Retarderleistung reduziert " si " Storung Bremssteuerung" iar pe tester 4013 - Temperature detection, system error - Short circuit - Stored., Sensorul de temperatura ar trebui sa-l schimb si sa vad daca modifica comportamentul.
  2. Salut, Am rezolvat una dintre probleme si anume plecare de pe loc, prin schimbarea cilindrului ambreiaj. Acum mai am probleme la retarder si doar la actionarea treaptei 2-a si restul pana la 6. Da eroare in bord...si incepe din nou sa intre in frana de motor puternic.
  3. Salut, nu, nu am rezolvat nimic. Baietii spun ca discul, furca sunt in regula la prima vedere si ca e posibil sa fie din calculatorul cutiei. Aparent se pare ca doar ce-i de la MAN au tester de resetat calculatorul cutiei. Nu am reprezentanta MAN in oras...ramane de vazut cum se mai comporta. O sa incerc sa merg si la alt service. Se pare ca nu multa lume a intalnit situatia asta....
  4. Da, ma refer la Dm folosit la manevrare la viteze mici. Doar cu el pot sa plec usor de pe loc si apoi comut pe D si continua plecarea lina.
  5. Salut, multumesc de raspuns. Pe retarder am o singura eroare, care vine de la senzorul de temperatura pe care l-am schimbat acum vreo 2 saptamani, eroare care spune ca senzorul este in scurt. Masina trage normal, fara pierderi de putere, iar ca sa numai plece de pe loc asa puternic, plec cu Dmic si apoi comut pe Dmare. Ambreiajul a fost schimbat acum vreo 200k de km si tind sa nu cred ca e de la el. La plecarea de pe loc cu 3a se simte de parca cupleaza deoadata ambreiajul. Precum la cutiile manuale cand se ridica deodata pedala ambreiajului si face acel soc.
  6. Salut, De curand am actionat retarderul intr-o vale si a aparut o eroare in bord, fapt care a determinat comportamentele urmatoare: - camionul, la o simpla piscare de acceleratie pleaca de pe loc doar cu soc puternic (demaraj foarte puternic de aprinde martorul de derapaj esp, scartaituri pe asfalt practic) si in D si in R. - in mers drept sau vale in modul automat al cutiei, imediat dupa eliberarea pedalei de acceleratie, cutia schimba treptele de viteza in sens descrescator, turand foarte puternic motorul cu cat scade treapta de viteza. Inainte prezenta o decelerare lina si schimbarea a treptelor de viteza se facea in turatii mai normale. - retarderul functioneaza acum doar in modul manual al cutiei, in automat apare eroare( Storung Dauerbremse). Am descoperit aceste erori : 3114 - clutch closes unintentionally at standstill with gear engaged - care persista . 3117 - clutch self adjustment faulty - s-a sters si nu a mai aparut. A mai intalnit cineva aceste simptome?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.