Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cheluchelu

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    satu mare

Contact Methods

  • Yahoo
    malemircea

Vizitatori Recenți Profil

488 citiri profil

cheluchelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. pentru ca la inceput a fost binisor,pe urma mai rau,dar speram sa fie din nou bine,nu imi place sa schimb firme la fiecare 3 luni,la urma am plecat,dar cu un minus de vreo 400 euro si intru rar de tot aici,intr-o vreme am uitat si ID-ul de logare dar,cum am mai spus,nu voi mai posta vreodata ceva despre vreo firma,probabil ca uneori se intelege gresit,aici unde lucrez acum,e ok totul,drumuri bune,sa auzim de bine!
  2. dupa spusele tale,doar tu te crezi cu coloana vertebrala,si doar tu esti sofer profesionist!,restul sunt doar minuitori de covrig, am stat la frantz muller,cu gindul ca poate se schimba ceva,dar degeaba! am cautat alta firma tot in germania,si sunt multumit aici,iar despre calitate si mersul cu spatele e ceva specific laudarosilor,eu doar ti-am spus ca am km mai multi ca tine pentru a-ti arata ca nu am fost bucatar sau ospatar,si am devenit peste noapte sofer. iar despre conditiile vitrege,asta nu inseamna chinuiala,ci conducere in conditii f grele,zapada,ghiata,temperaturi de minus 30,-40 de grade. cred ca tu lucrezi la o firma model din ro,chiar sunt curios la ce firma lucrezi,daca lucrezi! eu lucrez in germania cu contract german ps= daca nu iti convine ca scriu cu prescurtari,nu citi!
  3. probabil ca tu esti vreun dispecer prin vreo firma,de vorbesti asa de usor,sau vreun fiu de patron! chiar nu ma intereseaza,eu am postat acest lucru pentru a veni in ajutorul altor minuitori de covrig,cum ii numesti tu! de unde sa stii din tara care e realitatea in firma germana? conform contractului german,salarul e platibil pina in ultima zi din luna respectiva,dar abia in luna urmatoare pe la sfirsit poate ai norocul sa il primesti. deci cu ce mergi acasa? suna sa vezi cit de frumos ti se vorbeste,totul e lapte si miere! 00496894387444: 004915234531962 Raluca ,iti vorbeste in romana, iar despre faptul ca de cind sunt minuitor de covrig,pentru cultura ta vasta si generala,tin sa te anunt ca in mod sigur am cu vreo 2-3 km,mai multi ca tine,si in mod sigur am lucrat in conditii cu mult mai vitrege ca tine,am lucrat 6 ani numai in scandinavia,daca vrei mai multe detalii,poti sa ma suni,dar nu cu numar privat pentru ca nu raspund 004915145891124
  4. da si plecai fara bani,si acum sunt o gramada de soferi care se judeca pentru bani cu el, daca vrei[poti sa iti incerci si tu norocul,vrei numarul de telefon pentru firma?
  5. firma FRANTZ MULLER&SOHNE DIN ST INGBERT ,GERMANIA conducere peste program,la ordinea zilei,conducere in doua saptamini,96.,98, 100, sau si mai multe ore.salarul este la bunul plac al sefului de cloaca. bani taiati din salar pe diferite motive,camioane si vagoane ca pe vremea CAP+ului, pentru service se cheltuie lunar sub un euro pentru un camion. eu nu am o nota cu plus pe care as putea sa lo+o acord,am lucrat acolo in acel iad,11 luni
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.