Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

NemesIosif

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

NemesIosif a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 24 2022

NemesIosif a avut cel mai apreciat conținut!

Despre NemesIosif

  • Dată Naștere 06/28/1996

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

NemesIosif's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Prima postare Rare
  • Deschizator de conversație Rare

Recent Badges

1

Reputație Comunitate

  1. Da domnule că eu mă pregătesc pentru a fi mecanic auto și nu știam. Acuma să fim serioși cu tehnologiile noi ce apar nu am eu de gănd să îmi umplu memoria cu cărți de 300 de pagini de mecanică. Da chestiile de bază e ceva normal să le stim dar in rest de aia sunt mecanici ca să se ocupe ei de restul. Cât despre semnal, ma plimb până nu gasesc semnal să sun firma sa trimită mecanic tadam! Și da deja găsim și multe informați pe internet pe moment dacăe nevoie și vrem să ne descurcăm.
  2. Da mersi mult asa am să fac, ce e drept era bine să mă informez dinaintea examenului. Dar am zis ca profesori de la școală stiu cum sta treaba dar se pare ca nu asa stă treaba. Oricum pentru examenul următor ma pregătesc.
  3. Salutare la toată lumea. Azi am avut și eu examen de teorie pentru categoria CE dar chestionarul de 11 intrebari doar pentru categoria E și din nefericire am picat. Am învățat de pe saitul școli și de pe alte salturi raspunsurle pentru CHESTIONAR categoria E dar surpriză la examen erau total diferite față de ce am învățat. Eu permisul de categoria B,C,D am făcut-o în italia și doar am venit acasă să fac E că mi sa zis ca e foarte simplu. Și eu asa am crezut dar surpriză. Precizez că săptămâna trecută am avut examenele de CPI marfă și am reușit din prima deci nu am probleme cu învățatul. Doar ca acum sunt plini de nervi ca e primul meu examen unde am fost respins și sunt total debusolat. Poate să mă ajute șipe mine cineva cu niste informațică de unde și ce anume trebuie învățatpentru categoria E. Mersi anticipat de raspunsurile voastre.
  4. Salutare la toată lumea. Azi am avut și eu examen de teorie pentru categoria CE dar chestionarul de 11 intrebari doar pentru categoria E și din nefericire am picat. Am învățat de pe saitul școli și de pe alte salturi raspunsurle pentru CHESTIONAR categoria E dar surpriză la examen erau total diferite față de ce am învățat. Eu permisul de categoria B,C,D am făcut-o în italia și doar am venit acasă să fac E că mi sa zis ca e foarte simplu. Și eu asa am crezut dar surpriză. Precizez că săptămâna trecută am avut examenele de CPI marfă și am reușit din prima deci nu am probleme cu învățatul. Doar ca acum sunt plini de nervi ca e primul meu examen unde am fost respins și sunt total debusolat. Poate să mă ajute șipe mine cineva cu niste informațică de unde și ce anume trebuie învățatpentru categoria E. Mersi anticipat de raspunsurile voastre.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.