Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sebastian26

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Sebastian26

  • Dată Naștere 01/10/2000

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Argeș

Sebastian26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • Prima postare Rare
  • Deschizator de conversație Rare

Recent Badges

0

Reputație Comunitate

  1. Colegule eu nu te am contrazis cu ce ai spus tu. Dar lămurește mă și pe mine puțin. Nu am efectuat corect înregistrarea activităților zilnice, bun. Dar până acum în 2 luni de ce a calculat perfect tahograful programele și acum brusc nu mai calculează bine? Eu nu am spus ca nu ai dreptate, îmi cer scuze dacă asta s a înțeles. Eu nu contest experiența ta Doamne ferește.
  2. Nu înțeleg ce legătură are ce am spus eu cu repausul. Și din moment ce am fost opriți de nemți la control și ne au verificat cardurile bănuiesc că nu a fost nimic greșit nu?
  3. Nu cred ca m am făcut înțeles. De când am înlocuit cardurile cu unele noi vedea perfect programul de echipaj, și la fel efectuam schimbările și toate cele, problema a apărut de 2 zile. Colegul meu când are cardul în slotul 1 îi vede program de 21 de ore chiar și fără cardul meu băgat. Ma gândesc sa nu fie vreo problema cu tahograful?
  4. Model de tahograf: Stonebridge Exact Duo 2. Schimbările de card le facem pe simbolul pat. Trecerile de granița le înregistrăm pe simbolul pat. Scuze dacă nu ma exprim corect, sunt începător.
  5. Bună seara. Am o problemă cu care nimeni nu s-a mai întâlnit până acum și nu știe ce să mi spună. Lucrez pe camion cu cu un coleg în echipaj și când am schimbat cardurile, tahograful îmi arăta că eu mai am 3 ore și 30 minute până la repausul zilnic de minim 9 ore , deși mersesem numai 5 ore toată ziua, și, surpriza, când am dat la informații îmi vedea acele 3h 30 ca mai sunt tot programul de amplitudine[ probabil ziua de munca sau durata activitatilor zilnice].. Când am băgat cardul colegului în slotul unu, surpriza, lui îi mai vedea 6 ore de amplitudine, cât ar fi trebuit să avem normal la 21 de ore. Deci practic când cardul meu e în slotul unu, deși suntem în echipaj îmi vede programul de single, de 15 ore. S a mai întâlnit cineva cu această problema? Noi am mai pățit acum 2 luni, dar ne am schimbat cardurile cu unele noi și problema s a rezolvat, până acum.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.