Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MarkMaverick

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MarkMaverick

  1. Multumesc pentru raspunsul prompt! Cu toate acestea, as fi dorit unul putin mai detaliat, deoarece pana acum nu am gasit detaliata aceasta problema, cel putin in 561. Puteti fi, va rog, mai explicit? Un capitol, articol, sectiune? Fireste, voi continua studierea, multumesc pentru recomandare si amabilitate!
  2. Buna ziua, colegi! Sunt sofer de camion de 40 t de cateva luni si am obtinut atestatul legal. Cu toate acestea, este clar ca mai am lipsuri in pregatire, iar unele informatii le obtin din varii surse, nu in mod neaparat oficiale, fara a cunoaste exact baza legala. In acest context, mi s-a spus ca este obligatoriu ca inceperea programului sa fie facuta in mod obligatoriu cu 10 minute cu tahograful setat pe "alte activitati". As dori sa stiu ce act normativ reglementeaza acest lucru, daca exista vreunul. Apreciez raspunsurile la obiect si documentate si va multumesc anticipat pentru acestea. Drumuri asa cum ni le dorim!
  3. Buna ziua! Acest lucru voiam sa il intreb si eu. Inteleg ca din 2020 timpul petrecut in dreapta ppate fi asimilat pauzei, cel putin o parte din el. In cazul acesta, mai trebuie luata pauza intre ciclurile de maximum 4 ore si 30 minute? Am lucrat in Spania si nu a cerut acest lucru nici un control. In Germania, colegii ziceau de ceva pauze obligatorii, dupa un total maxim de activitate (nu de co dus, de activitate) ei luau 45 minute pauza. Poate cineva sa detalieze (conform legislatiei in vigoare) timpii de conducere si pauza in echipaj, va rog? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.