Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

syle

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

syle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. syle

    ajutor firma de leasing!

    multumesc pentru raspuns.au un sistem de plata apriximativ ratelor,sa ajung la ei sa vedem .ms mult inca o data.
  2. syle

    ajutor firma de leasing!

    buna seara,colegilor.cu ceva timp am laut decizia impreuna cu un coleg sa incercam sa ne luam un camion de 12 t,sau un cap tractor cu semiremorca(inca mai ne gandim ca vrem sa fie cabina mare,cuu 2 paturi) si sa muncim pentru noi.nu stim cat de bine va fi,dar am zis sa incercam.problema este ca nu prea ne am incadrat in bugetul care l aveam si am decis sa luam o masina in leasing,,,dar acum intervine partea proasta,,ca nu am gasit vreo firma care sa dea leasing la o firma nou infiintata.mentionez ca nu vrem sa luam o masina noua,vrem ceva SH pana in 15-20 mii de euro,avem si avans. rugamintea mea este ,daca cumva cunoaste ti vreo firma(poate nu am cautat noi bine),sa mi spune ti si mie sa pot lua legatura cu ei.noi suntem din Bucuresti dar nu conteaza de unde este firma,doar speram sa reusim. va multumesc si orice informatie este bine venita.
  3. ms mult.masina este in garantie(oricum nu face obiectul garantiei,ca este combustibil necomform),dar este la reprezentanta dacia.dupa ceva deliberari,am decis sa ne ducem la un laborator(este 150 lei) si sa faca un test,dupa care sa vedem ce a fost,dar tot imi e teama ca vor invoca cei 90 km parcursi de la peco pana in bucuresti,fara probleme. ps.nu este apa,cel putin si cei de la service au zis ca nu e apa. ms pt raspuns
  4. da,le avem,doar ca a alimentat doar 7 litri de acolo ,el mai avand vreo 10 litri in rezervor.
  5. dupa cum spune si titlul am o problema cu motorina din rezervor de la un turism.mai exact acum 2 zile un coleg de munca a plecat din bucuresti pana la constanta si retur.a alimentat vreo 35 de litri la iesirea din bucuresti si la intoarcere a mai alimentat pe A2 la benzinaria LITRO(rompetrol) de 60 de lei,totul a fost ok pana undeva in centrul bucurestiului unde i sa oprit masina in drum.m am deplasat si eu acolo,am incercat sa o amorsam dar tot nu pornea.am scos furtunul de retur si cand dadeam la pompa de amorsare a inceput sa curga un lichid alb ,zici ca era LAPTE.dupa ce am scos aproximativ 1 litru din acest lichid,a venit si motorina in amestec cu acest lichid.precizez ca acest lichid se decanta pe fundul sticlei si ramanea alb,alb alb.masina am pus o pe platforma si acum este in service,unde cei de acolo zic ca nu au mai vazut asa lichid pana acum....?!?! precizez ca este vorba despre o dacie duster. 1.unii din colegi spun ca ar fi de la peco,din tancurile lor,dar tinanad cont ca dupa alimentare a mai mers aproximativ 100 km,ma gandesc ca posibil sa nu fie. 2.alti colegi spun ca ar fi parafina sefu zice sa o ducem la analize,dar cum poti demonstra ca este din vina celor de la peco? ce ma sfaatuiti sa fac?cum sa procedez? va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.