Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mateisilviu

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Bucuresti

mateisilviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Va invit sa raspundeti la sondajul de mai sus. Voi lucra la design si voi face un mic tutorial al site-ului si o versiune pentru telefon. Cu ocazia asta va intreb : e usor de intuit cum se utilizeaza site-ul?
  2. Site-ul e actualizat la zi, iar informatiile sunt puse automat. Apare ultimul update în dreapta sus, o dată şi oră. Eu lucrez la el aproape in fiecare zi. Peste 2 saptamani începe sesiunea şi nu voi mai lucra atât de des. Ştiu că mai trebuie schimbat design.. nu e atragător,să îmi spuneţi ce ar mai trebui să schimb. Merci
  3. Merci mult. Prima idee legata de proiect a fost legata de tonaj, dar nu am gasit informatii oficiale , decat in restrictiile lunare (sunt deja pe site daca ai observat). Mi-am propus sa fac ceva 'social', prin care utilizatorii care se inregistreaza sa selecteze o ruta si sa adauge date (starea carosabilului, restrictie de viteza, restrictie de tonaj) despre drumuri nationale, judetene. Voi incerca sa fac si o aplicatie pentru Android, poate iOS. Inainte de asta promit sa fac ca sait-ul sa mearga pe orice browser de telefon.
  4. Salut, Am lucrat la o aplicatie care afiseaza pe Google Maps restrictiile de circulatie oferite de cei de la CNADNR. Mentionez ca nu am modificat aceste date ci doar le-am localizat si afisat. site: http://drumuri.info Ce parere aveti?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.