Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

chirila05

Members
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chirila05

  • Dată Naștere 07/02/1969

Profile Information

  • Locatia:
    iasi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

chirila05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. inca un roman fericit!!!! am doar o nelamurire: cum lucreaza pe camion,in comunitate din locatia Iasi?????
  2. salut,colegule!! tocmai din aceasta cauza am scris ce am scris,mai sus!! SA NE REVIZUIM COMPORTAMENTUL!!! sa fim mai *nationalisti*(daca imi este permis sa spun asa). pentru ca suntem dezbinati si asta nu e bine!!! ai vazut prin parcari,cum se aduna turcii,polacii si altii,chiar daca o iau pe *ulei* si se cearta,a doua zi se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat!! dar,romanii nici macar nu trebuie sa o ia pe*ulei*,ca nu-si vorbesc prin parcari!! E ADEVARAT????ne cad galoanele daca vorbim sau ce? n-am inteles niciodata aceasta atitudine,dar,ma rog,traim intr-o lime *libera*!!!!!!
  3. imi cer scuze, anticipat!! unii ma vor intelege,altiii,nu,dar asta e viata,mergem inainte!!! din experienta mea am observat ca in firmele in care lucreaza conationali,mai mult de 2,trebuie sa te gandesti bine inainte de a face pasul spre angajare!!! eu nu spun ca asa e romanul,ca trebuie sa iasa in frunte ca ................!!! dar asta se intampla,acolo unde lucreaza mai mult de 2 romani!!!intotdeauna se gaseste unul(a se vedea cazul TORRELLO) sa fie mai cu MOT,sa prinda un ciolan mai mare(dar nu stie cum sa-l *manance*) CRED CA AR TREBUI SA NE REVIZUIM COMPORTAMENTUL;STIMATI COLEGI!!!! chiar daca avem sau nu experienta ,cred ca trebuie sa aratam respect pentru. cei din jurul nostru!!! STRADA ESTE PENTRU TOTI;SI NIMENI NU ESTE PERFECT!!!!
  4. am lucrat pentru aceasta firma acum vreo 3 ani! cred ca sunt in masura sa-mi dau cu parerea!!! intr-adevar, esti fortat sa dai peste program,la decont e jale MARE!! sau cel putin, era,nu stiu cum o fi acum!!! ti se opresc bani din toate( consum motorina,depasire km,paleti, s.a.m.d) da,asta este *cea mai serioasa firma din oras*!!! stiti cum e,si cioara spune ca puiul sau e cel mai frumos!!!! e adevarat ca sunt unii favorizati(ALIN& co). e o firma bunicica pentru incepatori(cred ca de aia si angajeaza be banda . ( ELIMINAT ) !! va doresc drumuri bune,( ELIMINAT) .....!!!!!
  5. Tin sa le multumesc celor care m-au criticat mai sus!!! Nu pot sa tac fratilor,ptr ca asta e una din regulile de baza ale democratiei: sa critici si sa accepti critica celorlalti!!! Personal nu am increderea ca aceste donatii sunt folosite exclusiv ptr.administrarea sitului! Se spune insistent ca se platesc lunar sume consistente,dar nimeni nu spune exact care sunt acestea!? Deasemenea am aflat ca aceste donatii sunt doar ptr administrarea sitului,dar contul in care vin banii este "contul personal a lui Calin"??? Nu vreau sa fac acuzatii,dar nici nu am convingerea ca toata "treaba asta" este transparenta! ATUNCI CAND VOI VEDEA TRANSPARENTA PROMIT SA CONTRIBUI LUNAR CU SUME CONSISTENTE!!! Ma iertati ca momentan am suspiciuni,ca nu vreau ca cineva sa profite de munca mea!!! Va doresc tuturor DRUMURI BUNE si s-auzim numai de bine!!!
  6. N-am intrat de mult pe acest forum si din cate vad,acesta (forumul) a devenit o afacere profitabila!!! Se pare ca cineva a vazut oportunitatea de a face niste bani frumosi!!! Mult succes va doresc,dar nu contati pe mine! In urma cu cateva luni chiar v-am crezut cand a-ti spus ca aveti nevoie de donatii!? Dar sa perpetuati aceasta situatie la nesfarsit mi se pare ca profitati fara rusine de naivitatea si buna credinta a celor care stau mult prea mult in cabina,doar ca voi sa aveti buzunarele pline! Mai ales ca reclamele au inceput sa apara in forum! Sa va fie rusine D-lor administratori!!!
  7. eu am lucrat la acest grup de firme( ARAISA,SUCEAVA LOGISTIC,SUCEAVA NETWORK,MAGELLAN)! Mi s-au oprit 300 de euro garantie,la fiecare decont(adica la 2 luni),bani care mi i-au virat in cont la 60 de zile de cand am plecat de la ei! O fi de bine,o fi de rau,nu stiu,va las pe voi sa ganditi!!! In rest cu depasirile de motorina,cu km in plus, ce sa va zic? Cand faci 3000 sau mai mult km pe magnet sa nu te astepti sa-ti iasa si consumul la motorina!!! cat despre km in plus la cursa,asta depinde cat de bine stii sa lucrezi cu GPS-ul,sa-ti faci traseul dupa cum ti l-a dat dispecerul!
  8. Nu vreau sa mai raspünd nimanui! Cine a inteles ce am vrut sa zic,bine! Cine nu a inteles,e problema lui si poate sa ramana in *bucataria* lui in continuare! Nu am instigat pe nimeni sa incalce legile tarii(culmea e ca sunt si pescar),am zis din start ca a fost o scapare! Rog moderatorii sa inchida acest topic!! Va multumesc tuturor,chiar si celor care au inteles gresit!! Drumuri bune si kilometri fara evenimente sa aveti!!
  9. Saptamana trecuta am ajuns la vama Petea,Satu Mare. Am facut pauza langa Petrom[ care se afla la 150m de cantarul romanesc,ptr cei care nu stiu] La ora 02.00 am intrat in cantar,fara sa-mi dau seama ca nu am rovigneta,ca incepuse alta zi! Caldura mare,fratilor! Am gresit,stiu! Fara mari comentarii pustiul care era de serviciu,la cantar imi cere actele si imi zice ca imi face amenda 1200 euro[contravaloarea rovignetei pe un an,plus 1500ron!? Am ramas masca!! Degeaba am insistat si am incercat sa-l conving in toate felurile ca nu e corect,ca ziua abia a inceput,ca merg sa cumpar vigneta,nimic!!! Amenda si gata!! Bonus,retinerea certificatului de inmatriculare,pana se face dovada platii. A sunat la politie,ca el n-avea dreptul sa retina certificatul! Nu mai intru in amanunte,ca nu are rost! Asta e Romania si astia sunt "romanii"!!! Nu ma astept la compasiune,am facut aceasta postare ptr.ca sa avertizez colegii care nu au mai trecut prin asa ceva,sa stie la ce sa se astepte in astfel de cazuri,ori mai bine sa nu intre in asa ceva!!! In rest,va doresc tuturor drumuri bune si kilometri fara evenimente!
  10. Salut! Acest "patron" este un om fara cuvant si o spun in urma experientei care am avut-o! Am vorbit cu el ptr angajare,m-a dus cu vorba aprox. 2 sapt.,dupa care mi-a spus sa vin la Radauti luni 4 iunie,dar surpriza,cand am ajuns acolo[eu fiind din Iasi],nu mi-a mai raspuns la telefon!! Mi-a transmis printr-un angajat de la firma ca trebuie sa vin in alta zi!! Am incercat sa-l sun din nou,dar a ignorat apelul meu,a sunat iarasi angajatul care era la firma, sa-mi transmita, citez " Nu te-ai gandit ca azi e sarbatoare!!" Sincer sa fiu nu ma asteptam la asa ceva!! Daca imi raspundea la telefon si imi spunea personal sa vin in alta zi,nu mai postam azi nimic,intelegeam ca fiind ocupat cu treburile firmei,nu si-a dat seama ca m-a chemat intr-o zi de sarbatoare!! Dar,asa, sa te ascunzi dupa angajati,sa vorbesti prin intermediari fiindca nu ai bunul simt sa recunosti ca ai gresit .... Acest intamplare m-a pus pe ganduri.... Daca in momentul in care nu aveam cu el nici o intelegere parafata s-a comportat asa,stau si m-a intreb cam cum se comporta cu angajatii sai..... Oricum am incetat sa-l mai sun.. Intotdeauna ce incepe prost se termina si mai prost!!! Nu vreu sa dau sfaturi in legatura cu aceasta firma,eu nu am facut decat sa postez ce mi s-a intamplat,poate gresesc,asta e alegerea voastra,a celor care cititi..... Va doresc sa aveti numai drumuri bune!!
  11. Cine stie ce clenci a avut dl cu soferul respectiv!! Sincer nu cred ca pe drumul ala se poate merge cu 150,poate doar pe europeana de la Roman spre Iasi,e posibil,ma rog,ma abtin. Adevarul ca am mers deunazi cu alta firma[intertrans] de la Suceava la Iasi. Fratilor m-am ingrozit cate depasiri pe partea dreapta,persoane in picioare si colac peste pupaza cand mai aveam 800m pana la destinatie a intrat in peco sa alimenteze! Atunci n-am putut sa ma abtin si i-am ca nu are nici cel mai mic respect fata de calatori! Ce credeti ca s-a intamplat? O dama din spatele microbuzului mi-a spus ca asta e politica firmei Daca asta e politica unei firme,care se vrea a fi si mare,atunci eu unul pe viitor voi ocoli aceasta firma! Ceea ce ii recomand si celui care a deschis topicul Drumuri bune sa aveti!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.