Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Dominic

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Dominic

  • Dată Naștere 12/31/1900

Profile Information

  • Locatia:
    Cluj

Dominic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Mai e un magazin in Oradea, chiar la intrarea pe centura dinspre Cluj, pe dreapta, dupa Metro, e o parcare cu spalatorie, chiar inainte de parcarea in care stau de obicei baietii de la ARR. Mi-a placut de baietii de acolo. Mi-au testat antena gratis, chiar daca nu cumparasem nimic de la ei. Am auzit doar de bine de ei...
  2. Imi dau si eu cu parerea: Un motor de DAF CF75, CF65, si pe ce masini o mai fi pus, de 250 de cai. Codul motorului e PE 183C1. E un motor in linie, de 9,2 litri, care consuma de la 21-22 de litri/100km gol(camionul). E euro 3, daca te ajuta cu ceva. Teoretic in Romania ar trebui sa fie destul de usor sa gasesti unul, pe la 3-6000 de euro, zic eu, in functie de starea si vechimea lui. Are in jur de 1000-1100 Nm daca bine tin minte, dar iti ramane sa cauti cat ofera in plaja de turatii pe care o doresti tu. Bafta in proiectul tau, cred ca e realizabil, cu mult mai putin de 25.000 de euro. Motorul de care ti-am pomenit eu e doar o varianta, stiu ca sunt mai multe, poate chiar se potrivesc mai bine cu ceea ce vrei tu sa faci, doar ca nu le cunosc eu.
  3. Daca spui ca acum merge, cel mai probabil e un contact imperfect. De la o groapa, ceva, a inceput sa mearga. Se intampla des. Poate fi si un fir mancat. In cel mai bun caz se rezolva cu un spray de contacte(or fi corodate), pe la mufe, etc. Din cate mi-ai descris cred ca nu prea ai de ce sa iti faci griji, in cel mai rau caz e o mufa slabita sau un fir intrerupt. Dupa cum ti-am mai zis, cred ca ar fi masa... Sper doar sa nu fie de vina placa!
  4. Martorii se aprind? Ar putea sa fie o problema la conexiuni. De fapt avand in vedere ca nu iti merg mai multe e destul de probabil sa fie un singur fir cu problema: masa. Merita sa verifici si sigurantele(daca nu ai facut-o pana acum), dar sa o duci la un electrician e cel mai sanatos.
  5. Salut AlexVAL, problema cu retrader-ul ti-a explicat-o deja colegul mr.tech. Referitor la iluminajul de bord: Ai incercat sa schimbi siguranta/ele? Poti sa dai mai multe detalii? Nu iti sunt iluminate instrumentele de bord? Displayul de sub ceasuri merge?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.