Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

romhrdsmrf

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de romhrdsmrf

  1. Am vizionat si eu videoclipul. Nici macar nu avea dreptul sa te opreasca. Maxim pentru un control al documentelor. De cretinul parcat oprit ala trebuia sa se ia. Tu ai fost obligat sa il depasesti deoarece era oprit pe avarii (teoretic avea o problema daca nu a putut sa scoata masina in afara carosabilului), deci practic iti statea in cale de unde rezulta ca era un obstacol. Militieni tampiti si profitori care nu interpreteaza legea decat cum vor ei.
  2. Ieri eram de serviciu. Parca de la firma asta s-a recomandat o doamna si zicea ca 2 soferi nu mai raspund la telefon de 4 zile si erau incarcati cu rosii. Banuia ca sunt prin Italia .
  3. Poate mai intereseaza pe cineva. Fratele meu mai mic are 20 de ani in prezent. Purta ochelari de la 5 ani. La 18 ani a ajuns la -7 cu dioptriile. La 19 ani s-a operat cu laser la Timisoara contra sumei de 1000 euro. La ultimul control adica cel de 6 luni nu a mai avut nicio problema.
  4. Ma numesc Radu. Am terminat cu C, CE, urmeaza sa dau examen pentru atestate pe 26mai . Ideea este urmatoarea: Se merita sa renunt la meseria de politist (de frontiera) in favoarea celei de sofer de TIR? Oricum investitia am facut-o.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.