Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ciprian Anghel

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ciprian Anghel

  1. Salut. Cardul de sanatate il obtii, in baza unei cereri si a indeplinirii catorva conditii (vechime in munca si/sau platesti o suma ) de la Casa judeteana de Asigurari Sociale. CAS, pe scurt, exista in fiecare oras resedinta de judet. Vezi aici. http://www.cnas.ro/cjas/contacte. Succes!
  2. Salut Ovi! Da, este suficient adeverinta de salariat din care sa reiasa salariul tau de incadrare, cat si faptul ca societatea a virat catre CAS toate obligatiile privind asigurarea ta aca si angajat. Cei de la CAS cer, practic, sa justifici ca in ultimii 5 ani, evident, daca ai varsta necesara, ai contribuit la la fondul de sanatate.
  3. Salutare colegi! Dupa ceva cautari si consultanta la specialisti am gasit o varianta care se comporta destul de bine. Astfel, in primul rand am achizitionat un aparat cu un procesor cat mai mare (600 mhz), cu rezolutie mica (480 x 272) ptr a incarca usor hartile, cu ram maricel (128), cu slot ptr card cu acceptanta capacitate cat mai mare (16 Gb), singura problema fiind diagonala de doar 4,3 inch. Apoi cu ajutorul unei persoane, ce vinde soft cu licenta pe Okazii, am instalat Primo 2. Pot sa va spun ca merge excelent. Toata treaba asta m-a costat 250 lei ...200 lei navigatorul ...http://www.altex.ro/sistem-de-navigatie-myria-dc-0159-lcd-4-3-inch ...50 lei softul ...user okazii GPS_OK. Va doresc succes! S-auzim de bine.
  4. Salutare colegi! Da, eu am fost chemat la interviu/proba de la Savinesti, 01 sept.`12, si am sa merg. Succes tuturor!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.